Prvý manžel Olivie Newton-Johnovej si zobral opatrovateľku ich dcéry! Teraz prehovorila o slávnej herečke

Olivia Newton-John zomrela 8. augusta 2022 obklopená svojimi najbližšími.

13.08.2022 00:00
712800865 Foto:
Herečka Olivia Newton-John a jej prvý manžel MATT LATTANZI v roku 1984.
debata (2)

Oznámil to jej manžel, John Easterling. Dvojica sa zoznámila niekoľko rokov pred ich svadbou, ktorá sa konala v roku 2008. Easterling, s ktorým mala slávna blondínka veľmi vrúcny partnerský vzťah, nebol jej prvým manželom.

Herečka Olivia Newton-John na zábere z...
Herečka Olivia Newton-John na zábere z roku...
+6Speváčka a herečka Olivia Newton-John na zábere...

Easterling bol druhým manželom slávnej hviezdy z Pomády, v rokoch 1984 až 1995 bola vydatá za herca a tanečníka Matta Lattanziho (63), s ktorým má dcéru Chloe Lattanzi (36). Ich manželstvo sa však rozpadlo v roku 1995. Dvojica sa rozviedla údajne aj pre to, že sa rozchádzali ich názory na život a spiritualitu – plavovlasá speváčka bola roky známa tým, že verila v silu prírodu a vyznávala veľmi silné spirituálne hodnoty. Lattanzi údajne pre jej zanietenie nemal pochopenie. No bol tu aj o čosi pikantnejší dôvod – opatrovateľka ich dcéry Cindy Jessup, dnes už Cindy Fisher. V rozhovore pre britské noviny „Daily Mail“ sa aj ona vyjadrila na margo zosnulej Olivie Newton-Johovej.

Olivia Newton-Johnová (73) Čítajte viac Posledné dni Olivie Newton-Johnovej boli ťažké. Veľmi schudla a cítila... Jej neter opísala detaily

„Svet stratil skutočného anjela. Olivii veľmi záležalo na ľuďoch a na planéte. Bola takou silou dobra, vždy pomáhala druhým,“ povedala Cindy Fisher o zosnulej herečke.

137014942 Čítajte viac Tvoj od prvej chvíle, čo som ťa uvidel, lúči sa s Oliviou Newton-John Travolta! Reagujú Streisand, Minogue a ďalší

Cindy Fisher, rodená Jessup, mala len 23 rokov, keď sa zoznámila s Oliviou a jej vtedajším manželom Mattom Lattanzim. Mladá rodáčka z Nového Zélandu sa v dome rodiny v Byron Bay v Austrálii starala o ich vtedy 7-ročnú dcéru Chloe (7). O rok neskôr sa Olivia a Matt Lattanzi rozišli, o štyri roky neskôr, v roku 1999, sa Cindy a Mat potichu zosobášili v Kalifornii. V tom čase National Enquirer informoval, že jediní ľudia, ktorí o svadbe vedeli, boli Newton-John a jej dcéra Chloe. Ich manželstvo sa skončilo rozvodom v roku 2007 a dnes je Fisher vydatá za úspešného kalifornského chirurga, s ktorým má dve deti, informuje Daily Mail.

Olivia Newton-John a Matt Lattanzi sa stretli na natáčaní filmu Xanadu v roku 1980, do ktorého bol vtedy 20-ročný Lattanzi vybraný ako tanečník, Newton-John mala vtedy 31 rokov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Olivia Newton-John

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...