Tento fešák nahradil po jej boku Mendesa! Camila Cabello novú lásku ukázala paparazzom

Niekoľko mesiacov bola single po oznámení prekvapivého rozchodu s kolegom Shawnom Mendesom. To je však už v prípade Camily Cabello minulosť.

14.08.2022 00:00
Camila Cabello a jej nový priateľ - zakladateľ... Foto:
Americká speváčka Camila Cabello a jej nový priateľ - zakladateľ klubu Lox Austin Kevitch spoločne na raňajkách v Los Angeles.
debata

Americko-kubánska popstar sa už niekoľko týždňov stretáva s Austinom Kevitchom, fešným mladíkom, ktorý je zároveň veľmi úspešným podnikateľom a inovátorom. Po tom, čo sa o ich romániku najprv len šuškalo, potvrdili následne tieto klebety aj prvé fotografie.

Nový párik sa spoločne vybral na raňajky v Los Angeles, pričom sa celý čas viedli za ruky a v reštaurácii sa k sebe správali veľmi nežne. Speváčka hitu Seňorita niekoľkokrát svojho nového partnera pobozkala či ho nežne pohladila po tvári.

Aj párik Shawn Mendes (vľavo) a Camila Cabello... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Aj párik Shawn Mendes (vľavo) a Camila Cabello si dali zbohom v roku 2021.

Kde sa dvojica zoznámila, nie je potvrdené, ale jedným z najlepších priateľov Kevitcha je herec Nicholas Galitzine, s ktorým si Camila Cabello zahrala v muzikálovom filme Popoluška z produkcie Netflixu. Je možné, že sa teda s 31-ročným zakladateľom aplikácie The Lox Club zoznámili práve prostredníctvom spoločného kolegu.

Vzťah Cabellovej a jej expartnera – speváčka Shawna Mendesa bol v minulosti ostrosledovaný a rovnako to platilo aj o ich rozchode. Expartneri tvrdili, že sa rozišli priateľsky. Len nedávno však Shawn Mendes zrušil koncertné turné a priznal psychické problémy. Šušká sa, že dôvodom má byť práve fakt, že sa kanadský rodák nedokázal stále vyrovnať s rozchodom so svojou bývalou láskou z hudobnej brandže.

Taťána Gregor Brzobohatá a  Ondřej Gregor...
Bývalý olympionik a moderátor Roman Šebrle a...
+14Posledný záber paparazzov herečky Eizy...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #paparazzi #Camila Cabello #Austin Kevitch

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...