Kto by o nej povedal, že si tak užíva... módu! Ivanovičová strieda jeden sexy look za druhým, pozrite sa

Najmä v tomto letnom období musia mať fanúšikovia bývalej tenisovej profesionálky Any Ivanovičovej radosť z jej aktivít na sociálnej sieti.

15.08.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

Príťažlivá tmavovláska sa posledné týždne delí o množstvo momentiek zo svojho (na pohľad očividne pompézneho) súkromného života, pričom sa jej opakovane darí zaujať nielen odkazmi, ktoré svojim fanúšikom smeruje, ale aj vlastným vzhľadom a sexepílom.

Netreba pri tom ani žiadne prehnané odhaľovanie, na aké je svet zvyknutý napríklad u mnohých amerických či európskych hviezdičiek Instagramu a influenceriek – nedávno Ana Ivanovič zaujala svojím letným stylingom a ukážkovým štýlom. Ako príklad môže slúžiť fotografia, ktorú srbská rodáčka zverejnila z dovolenky na malebnom talianskom vidieku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

Dlhonohá tmavovláska si obliekla kombináciu topu nad pupok a širších nohavíc, ktorú doplnili sandále na podpätku a tiež kabelka obľúbenej značky Jaquemus. „Kráčajte ďalej, zostaňte inšpirovaní, ale predovšetkým buďte verní sami sebe,“ odkázala pri fotografii manželka nemeckého ex-futbalového profesionála Bastiana Schweinsteigera. Pekné slová, ešte krajší look, dodávame my.

Ana Ivanovičová Čítajte viac Žiadne šminky, len slnkom pobozkaná koža! Krásna Ivanovičová v plavkách si užíva úžasné dni

Tých sa však za posledné obdobie objavilo na Ivanovičovej profile viacero. ďalším je napríklad fotografia, ktorá zachytáva tenistku zjavne pri profesionálnejšom charaktere fotenia, kde stojí v bazéne a na sebe má oblečené biele šaty s nadýchanými rukávmi, hlbším výstrihom a rozparkom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana Ivanovič má zjavne rada módu a parádenie sa a rovnako si dokáže užiť aj trošku experimentovania s módou. Konieckoncov, to v tenisovom svete nie je až také výnimočné. Podobné príklady môžeme vidieť aj u dám ako Mária Šarapovová, Emma Raducanu či Serena Williams. Inšpiráciu však nájdu u srbskej krásky aj bežné ženy. Niekoľko z nich si môžete pozrieť vyššie. Leto sa ešte nekončí, takže je čas inšpirovať sa. Prípadne si počkať na zopár ďalších pôvabných stylingov od samotnej Any.

Tenistka Serena Williams v šatách z dielne...
Tenistka Serena Williams a jej manžel Alexis...
+17Tenistka Serena Williams v roku 2021 na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Instagram #inšpirácia #štýl #Ana Ivanovič

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...