Jubilant Affleck skončil v náručí ženy svojho života. Miloval však mnoho slávnych dám - pamätáte si ich?

Okrúhle päťdesiate narodeniny oslavuje hollywoodsky herec Ben Affleck znovu ako ženatý muž. Čerstvo ženatý. Málokomu asi uniklo, že sa pred pár týždňami oženil so speváčkou a herečkou Jennifer Lopezovou.

15.08.2022 12:00
LA Premiere of "The Tender Bar" Foto: ,
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Lopez na premiére novinky The Tender Bar.
debata (1)

Jedna vec je však istá – muž, ktorého viackrát v minulosti zaradili medzi najpríťažlivejších hercov Hollywoodu a ktorému fešný vzhľad prinášal pozornosť producentov, ale aj publika a fanúšikov, nemá núdzu o ženský záujem. A v prípade filmovej hviezdy sa tak trochu automaticky predpokladá, že bude mať aj pestrý milostný život. Ben Affleck nie je výnimkou. Teda, lepšie povedané, nie je až takou výnimkou.

Herec Ben Affleck na zábere z roku 1999.
Herec Ben Affleck na zábere z roku 2000.-
+14Herec Ben Affleck na zábere z roku 2006.-

Rodák z Kalifornie najmä v úvode svojej hereckej kariéry rozhodne patril medzi lámačov ženských sŕdc. Po jeho boku sa objavilo niekoľko známych žien – azda najviac rezonoval v tom čase románik s herečkou Gwyneth Paltrowovou, ktorá v tom čase už mala za sebou vzťah s jedným z najžiadanejších mužov amerického filmového biznisu – Bradom Pittom. A tak „striedanie stráží“ – keď Pitta nahradil Affleck – vlastne znamenalo prínos pre všetkých zúčastnených. Gwyneth bola neodolateľnou modernou femme fatale, Affleck ešte posilnil titul svojej atraktivity – konieckoncov, v Pittových šľapajach to ani inak nešlo.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou... Foto: SHUTTERSTOCK
Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou priateľkou Gwyneth Paltrow. Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou priateľkou Gwyneth Paltrow.

Láska dvojice kolegov, ktorí spolu pracovali napríklad na snímke Zamilovaný Shakespeare, však trvala len necelé dva roky. Niekoľko rokov sa zdalo, že si herec udržiava status nezadaného muža, hoci zdroje z jeho okolia hovorili o tom, že randil a stretával sa so ženami pomerne divoko – nie však oficiálne a málokedy s vážnejším zámerom. Zmenila to až speváčka a herečka Jennifer Lopez.

NY Premiere of "The Last Duel" Čítajte viac Svadobné šaty aj účes Jennifer Lopezovej odhalené! Pozrite sa, vyzerala ako krásna bábika

Vzťah tejto dvojice sa razom stal magnetom pre médiá a partneri sa stali akýmsi symbolom hollywoodskej lásky. Ako už dnes väčšina z nás tuší, na jej naplnenie bolo potrebných bezmála dvadsať rokov. Dvojica sa totiž v roku 2004 rozišla a každý šiel svojou vlastnou cestou, ktorej súčasťou bolo založenie vlastných rodín, príchod potomkov a následne aj problémy a krachy vzťahov. Keď sa teda pred pár týždňami títo dvaja expartneri zosobášili v Las Vegas, kruh sa akoby uzavrel (hoci v Hollywoode nikdy neviete).

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.

Samozrejme, v živote Afflecka bolo okrem Lopezovej ešte niekoľko veľmi dôležitých žien. Herečka Jennifer Garner si môže uzurpovať status tej najdôležitejšej. Už len pre fakt, že je matkou všetkých jeho troch detí a bola aj jeho manželkou v rokoch 2005 až 2018. Partneri sa však rozišli už v roku 2015 a nasledujúce tri roky až do oficiálneho rozvodu sa snažili o spolurodičovstvo všetkých troch ratolestí.

V živote Bena Afflecka sa potom objavili aj dámy ako Lindsay Shookus, televízna producenta, na kratučký čas modelka Shauna Sexton a bezmála rok bola jeho partnerkou očarujúca americko-kubánska herečka Ana De Armas. Viac si pozrite už v našej galérii.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sláva #Gwyneth Paltrow #Ben Affleck #Jennifer Garner #milostný život #jubileá hviezd

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....