Namiesto striebornej svadby rozvod! Spevák Metallicy šokoval, odchádza od manželky

Pre mnohých boli synonymom dokonalého manželského páru. Spevák a hudobník James Hetfield z formácie Metallica však nedávno prekvapil svojím rozhodnutím, ktoré niekoľko mesiacov utajil pred médiami.

15.08.2022 10:00
James Hetfield Foto: ,
Spevák a gitarista James Hetfield z formácie Metallica na zábere z júla 2022.
debata

Ako informuje portál PageSix.com s odvolaním sa na konkurenčný TMZ.com, Hetfield požiadal v tichosti o rozvod so svojou manželkou Francescou Hetfieldovou. Dvojica, ktorá má spolu tri deti, sa brala už v roku 1997 a to znamená, že práve na rok 2022 pripadá výročie osláv ich „striebornej“ svadby.

Namiesto ďalších rokov strávených spolu však prišiel rozvod, napísal TMZ.com. Portál tiež upozornil, že 59-ročný líder Metallicy podal žiadosť o rozvod už pred pár mesiacmi, no toto rozhodnutie sa zaobišlo bez pozornosti médií. Ani jeden z partnerov, či blízkych túto smutnú správu nešíril ďalej a k médiám sa informácie dostali pravdepodobne cez niektorého zo zamestnancov rozvodového súdu v americkom Colorade, kde Hetfield podal rozvodovú žiadosť.

Taťána Gregor Brzobohatá a  Ondřej Gregor...
Bývalý olympionik a moderátor Roman Šebrle a...
+14Posledný záber paparazzov herečky Eizy...

Manželia majú spolu tri deti – 24-ročnú Cali, 20-ročnú Marcellu a syna Castora (22). Aj kvôli nim vraj zostávajú v priateľskom kontakte, no už nežijú v spoločnej domácnosti, informovali americké médiá.

Hetfield už dávnejšie priznal, že pre jeho problémy s alkoholom a so zvládaním hnevu ho exmanželka vyhodila pred pár rokmi z domu. Uviedol to v podcastovej šou Joea Rogana. „Nakopala ma do zadku a vyhodila z domu, čo ma totálne vydesilo. Povedala mi vtedy, nepôjdeš len tak za nejakým terapeutom, aby si si o tom pohovoril. Jednoducho musíš niekam ísť a túto vec vyriešiť,“ uviedol vtedy hudobník, pričom priznal, že to ho vraj nakoplo, aby sa snažil o nápravu vo svojom manželstve. Zdá sa však, že ani to nestačilo. Či sú dôvodom rozvodu opäť aj jeho vlastné psychické problémy či problémy so závislosťou, však nie je jasné.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozvod #Metallica #James Hetfield #mall.tv

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...