Šediny na brade, no úsmev v tvári: Takto sa Will Smith ukázal prvýkrát od škandalóznej oscarovej facky!

Niekoľko mesiacov sa zdržiaval v ústraní. Počas uplynulého víkendu tak muselo poriadne prekvapiť paparazzov, keď oscarového herca Willa Smitha zachytili cestou z jeho obľúbenej reštaurácie.

15.08.2022 00:00
debata
Herec Will Smith a jeho manželka Jada... Foto: SPOT-NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett-Smith Herec Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett-Smith odchádzajú z reštaurácie Nobu.

Americký herec, ktorý v marci tohto roka získal sošku Oscara za výkon vo filme Kráľ Richard, no omnoho viac pozornosti na seba strhol fackou, ktorú dal komikovi Chrisovi Rockovi za žarty na adresu jeho manželky, vyrazil do reštaurácie Nobu. Po jeho boku nechýbala ani jeho polovička – herečka a moderátorka Jada Pinkett-Smith.

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party Čítajte viac Je to neospravedlniteľné, ľutuje facku Will Smith. Žartovať o zdraví manželky však bolo veľké sústo

Dvojica pôsobila pomerne spokojne a keď si 53-ročný Smith všimol, že je v hľadáčiku paparazzov, otočil sa smerom ku nim a s úsmevom im zamával a tiež v jednom momente ukázal prstami znak písmena V. Smith bol oblečený v tmavomodrej kombinácii polo-trička a dlhých nohavíc, nechýbala šiltovka. Na verejnosti sa ukázal s kratšou briadkou, v ktorej sa ligotali šediny. Jeho manželka Jada sa však snažila nenadväzovať očný kontakt s objektívmi a svojho partnera držala rukou a zjavne sa ho snažila trochu poponahnať cestou do automobilu.

Herec Ashton Kutcher a jeho manželka Mila Kunis...
Herec Riz Ahmed a jeho partnerka Fatima Farheen...
+15Herečka a moderátorka Wanda Sykes (vľavo) a jej...

Smith sa niekoľko mesiacov od marcového incidentu, ktorý vyvolal veľkú kontroverziu a rozdelil filmový, ale aj bežný svet na dve polovice, zdržiaval v ústraní. Jeho návšteva Nobu bola vlastne prvým verejným „ukázaním sa“. V uplynulých mesiacoch však herec zverejnil niekoľko odkazov prostredníctvom sociálnych sietí.

94th Academy Awards, Oscar 2022, Chris Rock, Will Smith Čítajte viac Ostré slová matky Chrisa Rocka! Takto vnímala facku, ktorú jej synovi uštedril Will Smith na Oscaroch

Naposledy tak urobil v júli, kde sa znovu ospravedlnil za svoje konanie počas vyhlásenia cien Americkej filmovej akadémie a zároveň uviedol, že sa chce priamo ospravedlniť komikovi Chrisovi Rockovi, ale aj jeho matke. „Môžem povedať, že už neexistuje jediný kúsoček mňa samého, ktorý by si myslel, že bolo správne zachovať sa tak, ako som sa správal v danom momente,“ uviedol v odkaze z júla.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #manželka #Will Smith #facka #verejnosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...