Čarovné dovolenkové miesto Williama a Kate! Zábery z ich ostrovčeka snov si pozrite

Princ William s rodinou si toto leto mohli dovolenkovať kdekoľvek vo svete.

15.08.2022 14:00
298635475 Foto: ,
Kate a William v roku 2016 počas oficiálnej návštevy ostrova Tresco.
debata (2)

Namiesto exotických destinácií však sledovaná rodinka zamierila do Británie, ako informujú médiá, okrem iného MailOnline. Dva týždne počas júla prežili na súostroví Scilly, ktorý ponúka výlety na niekoľko ostrovov. William, Kate a ich tri ratolesti sa udomácnili na ostrove Tresco, ktorý vlastní princ Charles. Predpokladá sa, že rodina bývala v Dolphin House, niekdajšej fare, ktorá poskytuje výhľad na maják Round Island. Ostrovček „bez áut“ sa nachádza v Cornwalle a rodina si naň zaletela helikoptérou, let trvá niečo vyše hodiny a pol z Londýna.

Čarovný ostrov Tresco v Cornwalle.
Počas pobytu na ostrove Tresco bývajú Kate a...
+2Kate a William v roku 2016 počas oficiálnej...

Vila Dolphin House ponúka šesť spální, dve kúpeľne, veľkú terasu, veľa pokoja a pohody. Ako píše spomínaný portál, Kate počas dovolenky často varí sama, pretože ju to baví a na prípravu jedla pre rodinu má dostatok času.

zväčšiť Počas pobytu na ostrove Tresco bývajú Kate a... Foto: Profimedia
tresco Počas pobytu na ostrove Tresco bývajú Kate a William v "Dolphin House", usadlosti, ktorú vlastní princ Charles.

Z ostrova, ktorý nemá ani 200 obyvateľov, sa dajú podnikať výlety na susedné ostrovy ako St. Mary's, St. Martin's, Bryher a St. Agnes – ktoré sú známe bielymi piesočnatými plážami a priezračnou modrou vodou, scenérie pripomínajú Karibik, len teploty mora sú iné. Podľa MailOnline bol ostrov kedysi veľmi obľúbeným miestom princeznej Diany. Dôkazom je aj známa fotografia z roku 1989, ktorá zachytila Williama s bratom Harrym a rodičmi práve počas dovolenky na ostrove Tresco, ako si vyrazili na výlet na bicykloch.

zväčšiť Rok 1989 - princ Charles, princezná Diana a ich... Foto: SITA/AP
Britain Princess Diana's Sons Rok 1989 - princ Charles, princezná Diana a ich dvaja synovia počas cyklotúry na ostrove Tresco.

Kate a William absolvovali v roku 2016 oficiálnu cestu, počas ktorej navštívili ostrovy St. Martin's a Tresco. V októbri 2020 rodina takisto dovolenkovala na ostrovoch Scilly. Kráľovná Alžbeta II. a zosnulý vojvoda z Edinburghu navštívili ostrovy Scilly v júni 2011.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....