Vyše dvoch mesiacov svoji a... Britney Spears vypisuje toto o manželovi

Hviezda, ktorú preslávili hity ako Oops!… I Did It Again, Toxic či Baby One More Time, napísala vyznanie manželovi.

16.08.2022 00:00
britney Foto:
Speváčka Britney Spears a fitness tréner Sam Asghari.
debata

Britney Spears (40) je vydatá za fitness trénera, rodáka z Teheránu, Sama Asghariho (28) niečo vyše dvoch mesiacov, svoje „áno“ si povedali 9. júna. Zdá sa, že speváčka sa na obláčiku lásky a šťastia, čo sa manželstva týka, vznáša aj niekoľko týždňov po svadbe. Svojmu urastenému manželovi totiž adresovala niekoľko slov, ktoré ho rozhodne potešia. A celkom jasne vypovedajú o tom, ako to s ich manželstvom vyzerá.

Britney Spears na archívnej snímke. Čítajte viac Zašla Britney Spears vo zverejňovaní nahých fotiek priďaleko? Aké to musí byť pre jej synov, pýta sa jej exmanžel

Asghari je podľa jej slov „láska jej života“ a „najčestnejší, najskromnejší a najúprimnejší muž, akého som kedy stretla“. A ešte dodala: „Som hrdá na to, že miluješ to, čo robíš a že môžem byť súčasťou tvojho života,“ pokračovala Spears. Nasledovala fotografia jej manžela.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...

Sam Asghari je od speváčky o 12 rokov mladší, no ich vzťah sa radí medzi najstabilnejšie, aké popová hviezda za posledné roky mala. Dvojica sa stretla pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe „Slumber Party“. Asghari, rodák z Teheránu, pracoval ako tanečník, model a tréner. V roku 2018 v rozhovore pre Men’s Health prezradil, že má tri sestry – Maddy, Ellie a Faye, ktoré žijú v Iráne. „Musel som opustiť svojich priateľov a rodinu, s ktorými som si bol veľmi blízky a vedel som, že sa sťahujem a už nikdy sa nevrátim,“ dodal – ich príbeh lásky si prečítajte tu!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...