Porotkyňa zo Superstar o forme v bikinách: V lete sa pije pivo, griluje, potom nemám mať bachor

Väčšina žien aj mužov sa snaží svoju fyzickú formu "vyšpičkovať" kvôli letnej sezóne a plavkám, v prípade Patricie Pagáčovej je to trochu inak.

16.08.2022 00:00
Patricie Pagáčová Foto:
Herečka a porotkyňa speváckej šou Patricie Pagáčová.
debata

Herečka a porotkyňa speváckej súťaže Superstar, ktorá sa nedávno zúčastnila na akcii televízie Nova, priznala, že v jej prípade to „istí“ zima. „Jeseň a zima, to je vždy najlepšie. Mám viac času aj chuti na cvičenie. V lete sa pije pivo, griluje, žerie a potom že nemám mať bachor,“ uviedla v rozhovore pre portál Super.cz blondínka.

713095900 Čítajte viac Krásne letná Magálová sa prišla zabaviť na Polnišovej film! A nebola jediná, premiéra plná hviezd

Pagáčová sa dokonca priznala, že podľa nej to bolo minulý rok po pôrode s jej formou lepšie. Na spomenutej párty českej televízie, kde sa objavilo množstvo hviezd z obrazovky, však sympatická blondínka rozhodne nesklamala. Populárna tvár z televíznej obrazovky dorazila v dobrej nálade, s úsmevom a okrem pracovných povinností v podobe rozhovorov si užila aj chvíle voľnej zábavy.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

Či sa diváci v dohľadnom čase opäť dočkajú Pagáčovej v úlohe porotkyne speváckej súťaže, nie je zatiaľ celkom isté. Plavovláska však má v pláne aj ďalšie pracovné projekty. A okrem nich tiež neskorú letnú dovolenku. Ako uviedla v uvedenom rozhovore, plánujú s manželom a potomkom vyraziť k moru v karavane.

„Ideme na dva týždne do Rakúska k jazerám a pravdepodobne dôjdeme až do Chorvátska,“ komentovala Pagáčová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #Instagram #forma #Patricie Pagáčová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...