Harry a Meghan v septembri priletia do Európy! Okrem Británie navštívia aj ďalšiu krajinu. Dôvod ich cesty?

Ostro sledovaná dvojica, princ Harry a vojvodkyňa Meghan, sa v júni vrátili do Británie, aby sa spoločne zúčastnili osláv platinového jubilea kráľovnej Alžbety II.

16.08.2022 09:06
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Harry a Meghan počas piatkovej ďakovnej bohoslužby v londýnskej Katedrále svätého Pavla.
debata (1)

Kto však čakal jedno verejné vystúpenie za druhým, zostal sklamaný. Počas niekoľkých dní sa dvojica ukázala oficiálne pred objektívmi len raz a to na ďakovnej bohoslužbe v londýnskej Katedrále svätého Pavla.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...
+8Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...

Začiatkom septembra sa dvojica ukáže v Európe opäť a nebude to len v Británii. 5. septembra sa zúčastnia summitu „One Young World“ v Manchesteri, 6. septembra odcestujú do nemeckého Düsseldorfu na podujatie pod hlavičkou Invictus Games „One Year To Go“. Následne sa vrátia do Spojeného kráľovstva na odovzdávanie cien „WellChild Awards“, ktoré prebehne 8. septembra. Hovorca vojvodkyne Meghan a princa Harryho vysvetlil účel ich cesty slovami: „Princ Harry a Meghan, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, sú potešení, že môžu začiatkom septembra navštíviť niekoľko charitatívnych organizácií blízkych ich srdcu,“ stálo vo vyhlásení, ktoré okrem iným médií zverejnil aj portál vanityfair.com.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Bleskové zbohom Británii! Harry a Meghan si s oslavami kráľovnej ťažkú hlavu nerobili

Momentálne ešte nie je jasné, či ich na ceste za oceán budú sprevádzať aj ich ratolesti, syn Archie (3) a dcéra Lilibet (1). Len pred pár dňami podal Harry svoju druhú žalobu na britskú vládu za to, že mu bola odopretá potrebná policajná ochrana počas návštevy krajiny počas osláv platinového jubilea kráľovnej.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Vojvodkyňa Meghan oslavuje 41 rokov! Kto z kráľovskej rodiny odštartoval želania? To je ale prekvapenie

Júnová návšteva Británie bola pre 41-ročnú vojvodkyňu Meghan prvým oficiálnym vystúpením v Británii od presťahovania sa rodiny do USA. Manželia sa posledný raz oficiálne predviedli bok po boku v Británii na verejnosti spoločne vo Westminsterskom opátstve v marci 2020.

Pozrite si video: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
Princ Harry sa zdraví s Mondlim Gungubelem z...
+18Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...