Kedysi Anne Hecheovú milovala! Ellen DeGeneres na pohreb herečky pozvaná nie je

Na začiatku roku 1998 prenikol na verejnosť vzťah Anne Heche s komičkou Ellen DeGeneresovou, s ktorou chcela uzavrieť registrované partnerstvo.

17.08.2022 00:00
heche2 Foto:
Anne Heche s Ellen DeGeneresovou v 90-tych rokoch.
debata

Po piatkovej správe o úmrtí americkej herečky Anne Hecheovej, ktorú lekári odpojili od prístrojov po tom, čo bola v kritickom stave po automobilovej nehode, sa v amerických médiách objavili informácie o jej pohrebe. Podľa portálu RadarOnline sa má pohreb konať tento týždeň. 63-ročná slávna moderátorka Ellen DeGeneres, ktorá s herečkou tvorila kedysi tri roky pár, však na pohreb pozvaná nie je.

644075511 Čítajte viac Nezostalo nič - len obrovský smútok, odkázal syn herečky Anne Hecheovej. Sústrastné odkazy plnia internet

Portál citoval zdroj blízky slávnej moderátorke: „Pohreb Anne sa bude konať tento týždeň a Ellen nie je pozvaná. Pohreb je len pre priateľov a blízkych rodinných príslušníkov. Bude to malá, intímna udalosť.“ Dôvod, prečo moderátorka pozvaná nie je, sa neudáva.

Anne Heche a Ellen DeGeneres ako pár v roku 1997.
Anne Heche a Ellen DeGeneres ako pár v roku 1997.
+1Anne Heche a Ellen DeGeneres ako pár v roku 1999.

Ellen DeGeneres na tragickú udalosť týkajúcu sa nehody jej bývalej partnerky reagovala pred pár dňami na Twitteri: „Toto je smutný deň. Všetku svoju lásku posielam Anniným deťom, rodine a priateľom.“

Video
Zdroj: Profimedia

Na začiatku roku 1998 prenikol na verejnosť vzťah Anne Heche s komičkou Ellen DeGeneresovou, s ktorou chcela uzavrieť registrované partnerstvo. Médiá mu venovali veľkú pozornosť, čo ovplyvnilo aj jej prácu. Rozišli sa v roku 2000, pričom a Hecheová tvrdila, že to nebolo z dôvodu zmeny sexuálnej orientácie. Neskôr mala po jednom synovi zo vzťahov s hercami Colemanom Laffoonom a Jamesom Tupperom.

Ellen DeGeneres prezradila v roku 1998 v rozhovore pre „tampabay.com“ o začiatku ich vzťahu toto: „Stretla som ju na párty. Medzi nami zafungovala okamžitá chémia, ktorá sa nedá opísať. Práve to sa stalo. Priťahovala ma, samozrejme veľmi, ale bolo toho viac. Existuje veľa atraktívnych ľudí. Je jednoducho jedinečná.“

Herečka Anne Heche na zábere z roku 2017, keď...
Herečka Anne Heche na premiére projektu The...
+7Herečka  Anne Heche  v roku 2017.

Heche sa stala známou v 90. rokoch vďaka filmom ako Šesť dní, sedem nocí, Krycie meno Donnie Brasco či Tajomstvo minulého leta. Účinkovala aj v seriáloch, napríklad Ally McBealová alebo Muži na stromoch. V roku 1991 získala cenu Emmy za úlohu v seriáli Iný svet (Another World).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Anne Heche

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...