Je fakt nádherná! Belmondova dcéra oslávila 19, odkaz od mamy je plný nehy a nezabúda ani na slávneho otca

Vďaka slávnemu otcovi patrí v rodnom Francúzsku medzi ostrosledované mladé dámy. Stella Eva Angelina nosí priezvisko Belmondo a nedávno oslávila svoje 19. narodeniny.

18.08.2022 00:00
Natty Tardivel, druhá manželka herca Jeana... Foto:
Tanečnica a celebrita Natty Tardivel, druhá manželka herca Jeana Paula Belmonda a jej dcéra Stella Belmondo na zábere z marca 2022.
debata (3)

Dcéra legendárneho francúzskeho herca a jeho druhej manželky Natty Tardivelovej sa práve v spoločnosti svojej matky objavila pred pár dňami na exotickom ostrove Bali. Mladučká kráska, v ktorej tvári mnohí čítajú aj podobnosť so slávnym otcom, si práve Bali vraj vybrala za miesto oslavy svojich narodením. V sobotu 13. augusta oslavovala Stella rovných devätnásť.

France Obit Belmondo Čítajte viac Delona podopieral syn, na pohreb Belmonda prišli aj Pierre Richard či Marion Cotillard

Jej mama, bývalá tanečnica, ktorú si slávny „Bébel“ vzal v roku 2002, no následne sa po šiestich rokoch rozviedli, zverejnila v deň narodenín dcéry spomienkovú fotografiu. Zachytáva vtedy ešte šťastných manželov aj s maličkou Stellou. „19 rokov…Všetko najlepšie k narodeninám, zlatko. Som taká hrdá na tvoju silu… Ľúbim ťa,“ napísala odkaz svojej dcére známa mama.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natty Belmondo (@nattybelmondo)

Stella Belmondo, ktorá sa často objavuje vo francúzskych spoločenských rubrikách a píšu o nej mnohé francúzske šoubiznisové portály, podľa záberov zo sociálnych sietí už stihla absolvovať niekoľko dovoleniek v tomto roku. Radí sa k nim napríklad návšteva španielskej Ibizy v spoločnosti skupiny kamarátok a priateľov, alebo cesta do miest ako Dubaj, Abu Dhabi či Liverpool.

Alain Delon a jeho syn Anthony Delon na pohrebe...
Marion Cotillard  na pohrebe Jeana-Paula...
+4Režisér Claude Lelouch na pohrebe Jeana-Paula...

Hoci pozornosť médií bola k ratolesti slávneho herca obrátená už vlastne od jej útleho veku, Stella Eva Angelina (ako znie jej celé krstné meno) najviac zaujala práve počas poslednej rozlúčky so svojím známym rodičom. Keď minulý rok v septembri Jean Paul Belmondo navždy dal zbohom tomuto svetu, na rozlúčke s ním nemohli chýbať ani jeho najbližší príbuzní.

Stella Belmondo na poslednej rozlúčke s jej... Foto: SITA/AP, Michel Euler
Stella Belmondo Stella Belmondo na poslednej rozlúčke s jej slávnym otcom - hercom Jeanom Paulom Belmondom.

Jeho štvrtý a najmladší potomok – dcéra Stella, ktorá sa narodila, keď mal herec 70 rokov – bola magnetom pre médiá a podľa viacerých francúzskych komentátorov veľmi dôstojne a ukážkovo zvládla moment poslednej rozlúčky, čo jej prihralo ďalšie sympatie francúzskych krajanov. Pre svoj fyzický pôvab je aj miláčikom domácich módnych značiek – naposledy sa napríklad objavila na prehliadke značky Chanel aj so svojou známou mamou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @stellabelmondo

Video
VIDEO: Takto sa Francúzsko rozlúčilo s „Bébelom“ Belmondom

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #narodeniny #Instagram #Jean Paul Belmondo #deti slávnych #Stella Belmondo

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...