Vojvodkyňa Kate už na tenisovom kurte párkrát ohúrila! Tentoraz to bude po boku Rogera Federera

Vojvodkyňa Kate (40) tenis miluje, o tom nieto pochýb.

18.08.2022 00:00
debata (1)

A nielen ako jeho fanúšička, ani tento rok si nenechal ujsť návštevu Wimbledonu, ale aj ako aktívna hráčka. Tenis spolu s mladšou sestrou Pippou hrávali od malička a Pippa sa ho nevzdala ani v tehotenstve. Novinka, ktorú oznámil v oficiálnom vyhlásení Kensingtonský palác, sa týka práve tenisu.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
+7Vojvodkyňa Kate z Cambridge.

41-ročný Roger Federer a manželka princa Williama sa spoločne predvedú 22. septembra počas tenisového podujatia „Laver Cup Open Practice Day“, kedy sa na kurtoch stretnú s deťmi z východného Londýna vo veku 8 až 15 rokov, aby si vychutnali nezabudnuteľný tenisový zážitok.

Britain Royals Čítajte viac Krajšia ako Kurnikovová? Vojvodkyňa Kate v kratučkej tenisovej sukničke, na kurte s britskou hviezdou

Celý výťažok z predaja vstupeniek na podujatie „Laver Cup Open Practice Day“, bude rozdelený medzi Action for Children a Lawn Tennis Association (LTA), ktorej charitatívnou zložkou je LTA Tennis Foundation.

Vojvodkyňa Kate  v Národnom tenisovom centre v...
Vojvodkyňa Kate a tenistka  Emma Raducanu v...
+2Vojvodkyňa Kate a tenistka  Emma Raducanu v...

V roku 2021 sa vojvodkyňa Kate preháňala po kurte v Národnom tenisovom centre v Londýne, kedy si v rámci charitatívneho podujatia zahrala štvorhru s vtedy 18-ročnou víťazkou US Open Emmou Raducanuovou a v dobrej nálade na kurte predvádzala svoje tenisové zručnosti.

Roger Federer patrí k priateľom členov kráľovskej rodiny, v roku 2017 bol napríklad aj medzi hosťami na svadbe Pippy Middletonovej a Jamesa Matthewsa.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....