Áno, je to on! Sexi striptér z filmu Magic Mike na dovolenke v Európe, spoznáte ho medzi turistami?

Herca Channinga Tatuma si zamilovali milióny žien vďaka jeho úlohe vo filme Magic Mike či v jeho pokračovaní.

21.08.2022 00:00
251112643 Foto:
Channing Tatum v popredí na zábere z filmu Magic Mike XXL.
debata

Keď v roku 2012 priniesol do kín film o skupine mužských striptérov, asi ani sám netušil aký komerčný úspech, ošiaľ divákov, ale aj pozitívne hodnotenia kritikov si vyslúži. Tatum v ňom zažiaril po boku kolegov ako Matthew McConaughey, Alex Pettyfer či Joe Manganiello.

Mnohé jeho obdivovateľky zrejme ani len netušili, že na ulici obľúbenej dovolenkovej destinácie Európy stretli práve striptérsku hviezdu z filmu Magic Mike. A nebola sama. Tatum si spolu s partnerkou, herečkou Zoe Kravitz, užívajú voľno na talianskom ostrove Ponza. Čarovné miesto na letnú romantiku, dvojica sa prechádzala nočnými uličkami a nešetrila romantickými gestami.

zväčšiť Channing Tatum a Zoe Kravitz počas prechádzky... Foto: Profimedia
714703500 Channing Tatum a Zoe Kravitz počas prechádzky na ostrove Ponza.

V januári 2021 svet obletela správa o krachu manželstva herečky Zoe Kravitzovej a herca Karla Glusmana. V dávnejšom rozhovore pre Elle herečka poodhalila dôvod rozpadu ani nie dvojročného manželstva. „Karl je neuveriteľný muž. V tomto ide menej o neho. Skôr je to o tom, že sa učím klásť si otázky, kto som. Takisto sa učím pochopiť, kto som. A to je v poriadku. Toto je cesta, na ktorej sa práve nachádzam.“ O svojom aktuálnom vzťahu s hercom Channingom Tatumom v rozhovore pre magazín „Another“ povedala: "Som šťastná. Som optimistka, pokiaľ ide o život a myslím si, že to ide ruka v ruke s láskou.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chaning Tatum

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...