Tu sú detaily druhej svadby Lopezovej a Afflecka: Hostia v bielom, nevesta s holým chrbtom a tento ženíchov blízky chýbal!

Druhá svadba slávneho páru Jennifer Lopez a Ben Affleck zabrala celý uplynulý víkend. Napriek snahe paparazzov sa však žiadne unikátne zábery (okrem pár fotografií s dronom) zhotoviť nepodarilo, detailov z veľkolepej oslavy v štáte Georgia však už do médií prenikli.

22.08.2022 11:08
Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel... Foto: ,
Jennifer Lopez a Ben Affleck prichádzajú na premiéru filmu The Last Duel.
debata

Ako informoval americký magazín People, po svadbe v Las Vegas, ktorá sa konala pred pár týždňami len v spoločnosti najbližšej rodiny, sa tentoraz speváčka a známy herec rozhodli povedať si áno znovu – pred svojimi priateľmi a širšou rodinou. Na usadlosť s viac ako 35-hektárovým pozemkom, ktorú vlastní ženích v lokalite Hampton Island Preserve, docestovali známe aj menej známe tváre.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na...
+13Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na...

Podľa záberov je jasné, že mladomanželia mali jasnú predstavu o podobe sobášnej párty aj ceremoniálu. Dress-code bol biela farba – na Instagrame sa napríklad objavil záber Affleckovho dlhoročného kolegu a kamaráta Kevina Smitha – prišiel v bielom saku, veste a bielych šortkách. Na fotografii sú v bielej farbe oblečení aj ďalší hostia. V zozname nechýbal ani herec Matt Damon s manželkou Lucianou Barroso či Lopezovej manažér Benny Medina.

zväčšiť Herec Ben Affleck s najstaršou dcérou a v... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ben Affleck, Jennifer Lopez Herec Ben Affleck s najstaršou dcérou a v pozadí speváčka Jennifer Lopez držiac za ruku Benovho syna Samuela kráčajú centrom mesta Savannah.

V tónoch bielej farby sa niesla aj výzdoba celej usadlosti, biele boli kvetinové dekorácie, stoličky či piano, na ktorom hral jeden z Lopezovej spolupracovníkov. Mladomanželom po výmene manželských sľubov a obrúčok zazvonil biely zvon.

LA Premiere of "The Tender Bar" Čítajte viac Jubilant Affleck skončil v náručí ženy svojho života. Miloval však mnoho slávnych dám - pamätáte si ich?

Šaty nevesty boli podľa informácií amerických médií extravagantnejšie a veľkolepé a zhotovil ich ateliér amerického dizajnéra Ralpha Laurena. Napriek tomu, že stále nie je známa podoba Lopezovej pre širšiu verejnosť, vie sa, že svadobný model mal dlhú vlečku zdobenú volánikmi, výstrih na chrbte a voľné pláštikové rukávy zahaľujúce plecia a časť ramien. Ženích sa objavil v bielom smokingovom saku a čiernych nohaviciach. Očakáva sa, že podrobnú fotoreportáž zo svadobného víkendu prinesie americký magazín Vogue.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Smith (@thatkevinsmith)

Pri detailoch o svadobnej oslave, o ktorej v nasledujúcich dňoch určite ešte budeme písať (a prinesieme aktuálne zábery), sa však nehovorí len o tom, aká svadba bola a kto prišiel, ale aj o tom, kto chýbal. Je zrejmé, že na svadbe sa nezúčastnil Affleckov mladší brat Casey – ako dôvod boli uvedené, že sa musel venovať rodičovským povinnostiam. Na svadbe sa neobjavila ani Jennifer Garner, hercova exmanželka a mama jeho troch detí. Tie však, podobne ako Lopezovej dvojičky Max a Emme, nechýbali.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Ralph Lauren #Biela #detail #výzdoba #mall.tv

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...