13 rokov ako pani Kentová! Pritom deti na základnej škole učila členka britskej kráľovskej rodiny

Katherine z Kentu sa pred 20 rokmi vzdala titulu "Jej kráľovská výsosť", ktorý jej ako členke kráľovskej rodiny prislúchal a odišla z verejného života.

24.08.2022 00:00
katherine Foto:
Princ Edward, vojvoda z Kentu a jeho manželka, vojvodkyňa Katharine z Kentu počas podujatia Trooping the Colour v roku 2022 na balkóne BUckinghamského paláca.
debata (2)

Členovia britskej kráľovskej rodiny neposkytujú často rozhovory. Aktuálne urobila výnimku vojvodkyňa Katherine z Kentu (89), ktorá je manželkou princa Edwarda, vojvodu z Kentu, ktorý je prvým bratroncom kráľovnej Alžbety II.

696635497 Čítajte viac 18-ročná vnučka kráľovnej Alžbety II. predáva v záhradnom centre! Jej plat? To si netipnete

Katherine z Kentu sa pred 20 rokmi vzdala titulu „Jej kráľovská výsosť“, ktorý jej ako členke kráľovskej rodiny prislúchal a odišla z verejného života. Pre denník „The Telegraph“ porozprávala, ako žila – 13 rokov prežila ako učiteľka predmetu "hudba“ na základnej škole Wansbeck v Hulle, kde ju všetci poznali ako „pani Kentovú“. „Iba riaditeľ vedel, kto som. Nevedeli to rodičia a nevedeli to ani žiaci. Nikto si to nikdy nevšimol. Nebolo to vôbec medializované a fungovalo to,“ prezrádza Katharine. „Neviem prečo, ale jednoducho to fungovalo. Učila som deti od malička, kým neskončili základnú školu.“

Princ Charles, kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa...
Princ Charles, kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa...
+9Princ Charles, kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa...

Kráľovná Alžbeta (96) ju vždy podporovala. „Nebolo v mojom živote nič, pred čím som sa chcela skryť,“ zdôraznila. "Jednoducho to bolo niečo , v mojom živote, čo sa stalo. Nepovedala by som rovno, že som na to hrdá, ale som rada, že som to urobila.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....