Krásna Emily Ratajkowski po rozchode? Na smútok nemá čas - dôvodom je syn, pes a možno aj...

Najprv sa o tom len šuškalo v šoubiznisovom zákulisí, potom sa domnienky potvrdili. Známa modelka a príležitostná herečka Emily Ratajkowski sa rozišla so svojím manželom.

23.08.2022 00:00
Emily Ratajkowski Foto:
Modelka a autorka Emily Ratajkowski so svojím synom Sylvestrom v newyorskom parku.
debata

Tridsaťjedenročná modelka a jej zákonitý partner Sebastian Bear-McLard tvorili pár niekoľko rokov (vzali sa v roku 2018), no podľa informácií z ich blízkeho okolia bol ich vzťah veľmi vášnivý. Dôvodom bolo údajne aj to, že filmár a herec Bear-McLard si nedokázal dať pokoj ani s inými ženami.

Či to je pravda, alebo klebeta, vie len on sám (a jeho prípadné partnerky, ktoré mal mať počas spoločného manželstva s Emily) – jedno je však isté, od manželky sa už dávnejšie odsťahoval. A Emily zase na sociálnych sieťach „lajkovala“ iba pred pár týždňami komentár o tom, že „ten malý hajzlík podvádzal Emily“.

Archívna fotogaléria
Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
+7Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...

Nemení sa však nič na tom, že sexy tmavovláska je stále pútavým objektom pre paparazzov. V uličkách New Yorku, v okolí apartmánu, v ktorom žije, ju zachytili počas uplynulých dní niekoľkokrát. Pravidelne sa venuje nemeckému vlčiakovi menom Colombo, ktorého chodí venčiť. Rovnako často ju vídať aj so synom Sylvestrom, ktorého otcom je práve Bear-McLard.

Emily Ratajkowski Čítajte viac Nehoreli sviečky, ale jej nahá koža! Spálená oslávenkyňa Ratajkowski je aj pod mexickým slnkom top

Naposledy sa práve pri mamičkovských povinnostiach objavila Emily v jednom z newyorských parkov a jej tradičnejšiu a verejnosti známejšiu „sexy“ podobu zo sociálnych sietí vystriedala rola starostlivej mamy. Modelka nechala syna hrať sa s ďalšími deťmi, zatiaľ čo ona ho starostlivo sledovala spoza slnečných okuliarov. Neskôr sa vybrala domov a popoludní ju bolo vidieť v spoločnosti kamarátky, s ktorou si zašla na neskorý obed.

Emily Ratajkowski sa tiež objavila na akcii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Revolve Gallery NYFW Event Emily Ratajkowski sa tiež objavila na akcii Revolve Gallery New York Fashion Week.

Po rozchode s režisérom a producentom nezávislých filmov sa autorka knihy My Body vraj plánuje sústrediť na písanie ďalšieho titulu. Ten prvý sa venoval jej životu a kariére modelky, ale tiež vnímaniu seba samej a obsahoval niekoľko dôležitých feministicky orientovaných pasáží. Očakáva sa, že ďalšia kniha by sa mohla venovať vyrovnávaniu sa s rozchodom či strate dôvery medzi partnermi, ktorú spôsobila nevera.

VIDEO: Viete, že každých 36 sekúnd sa niekto rozvedie?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #rozchod #syn #materstvo #Emily Ratajkowski

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...