Pre deti to nebýva ľahké, vojvodkyňa Kate s princom Williamom však rozhodli: Toto čaká ich ratolesti!

Na poriadnu zmenu sa musia pripraviť ratolesti britského princa Williama a jeho manželky - vojvodkyne Catherine. Dobrou správou je, že prekonať ju môžu všetci traja spoločne.

23.08.2022 12:00
Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z... Foto: ,
Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z Cambridge a ich deťmi - (zľava spodný rad) - princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom na zábere z júna 2022.
debata (1)

Ako vo svojom vyhlásení uviedol Kensingtonský palác, trojica ratolestí začne od nového školského roka navštevovať novú školu. O tom, že kráľovské deti čaká zmena školského prostredia, sa hovorilo už niekoľko mesiacov. Teraz je konečne tiež potvrdené, kam sa princ George, jeho mladšia sestra – princezná Charlotte a najmladší princ Louis vydajú. Čaká ich školské zariadenie Lambrook School v Berkshire.

Mike Tindall musel pri sledovaní programu...
Princ George počas nedeľňajších osláv...
+13Princ Louis objíma svoju mamu Kate, vojvodkyňu...

Princ Louis s princeznou Charlotte pritom doteraz boli žiakmi školy Thomas's School in Battersea a ich mladší brat navštevoval Willcocks Nursery School. „Ich kráľovské výsosti sú nesmierne vďačné Thomas's Battersea, kde mali George a Charlotte šťastný začiatok svojho vzdelávania od roku 2017 a 2019 a sú radi, že našli školu pre všetky svoje tri deti, ktorá zdieľa podobný étos a hodnoty,“ uviedol kráľovský pár prostredníctvom vyhlásenia Kensingtonského paláca.

Zvládne princ Louis prechod do novej školy? Foto: SITA/AP, Alastair Grant
CORRECTION Britain Platinum Jubilee Zvládne princ Louis prechod do novej školy?

Správa o novej škole pritom prichádza len pár dní po tom, čo bolo potvrdené, že celá rodina sa bude sťahovať z Londýna a vymení obytné priestory Kensingtonského paláca, ktorý je ich oficiálnym sídlom, za už spomenutý Berkshire. Ten sa nachádza v rovnakom okrese, ako hrad Windsor, kde trávi väčšinu dní roka aj kráľovná Alžbeta II.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Absolútne tabu! Toto prísne výchovné pravidlo platí pre deti Williama a Kate

Hlavnou motiváciou pre zmenu prostredia však asi nebudú ani tak stretnutia „s Jej výsosťou babičkou“, ale fakt, že neďaleko žijú rodičia vojvodkyne Catherine – Carole a Michael Middletonovci. Nové miesto pre život členov kráľovskej rodiny sa nachádza zhruba 30 míľ od Londýna a princovi s vojvodkyňou pravdepodobne trochu skomplikuje venovanie sa profesionálnym aktivitám, ktoré zahŕňajú účasť na množstve charitatívnych aj spoločenských ak­cií.

„Robia to pre deti. Vedia, že to prostredie bude pre nich lepšie. Menej hektické a dobré pre ich rast a výchovu,“ komentoval zdroj z okolia páru vojvodu a vojvodkyne z Cambridge.

Video

VIDEO: Vysokoškolská pedagogička Silvia Majerčáková-Albertová a psychologička Michaela Sokoliová v relácii Ide o nás hovoria o tom, že psychická pohoda je pre štúdium nevyhnutná. Ako poznať a riešiť problémy súvisiace so školou? Pozrite si video!

VIDEO: Vojvodkyňa, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #princ William #princ George #sťahovanie #škola #zmena #princezná Charlotte #princ Louis #mall.tv

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....