Prvé spoločné FOTO! Zábranská a český herec Dvořák sú pár, láska z nich priam srší

Prvýkrát sa stretli ešte v roku 2012 pri nakrúcaní televízneho filmu. Slovenská moderátorka a herečka Martina Zábranská pravdepodobne ani netušila, že by z toho mohol byť vzťah.

23.08.2022 06:31
debata

Podľa najnovších záberov zo sociálnej siete Martiny Zábranskej však už niet pochýb. Herečka je zamilovaná do známeho českého herca a vôbec prvýkrát „oficiálne“ potvrdila ich vzťah aj obrazom. Teda, zverejnením spoločnej fotografii. Zábranskej vyvoleným je pritom český herec Jiří Dvořák, ktorého dobre poznajú aj slovenskí diváci.

Moderátorka Martina Zábranská v červených...
Moderátorka a herečka Martina Zábranská v...
+6Moderátorka a porotkyňa Martina Zábranská v...

S 55-ročným rodákom z Brna si tmavovláska užívala posledné dni.„Z lázenských potuliek,“ napísala Zábranská k fotografii, na ktorej sa usmieva hľadiac do objektívu a trochu ďalej od nej stojí usmiaty a spokojný Dvořák. Neskôr pridala tvár seriálu Svätý Max aj ďalší záber do takzvaného „insta-príbehu“, ktorý zostáva online len 24 hodín. Ďalší záber už zachytáva dvojicu nežne pritisnutú k sebe a Zábranská k tomu pridala aj malé srdiečko.

zväčšiť Herečka a moderátorka Martina Zábranská. Foto: TV Markíza
Martina Zábranská Herečka a moderátorka Martina Zábranská.

Zaujímavosťou pritom je, že dvojica sa pozná už zhruba desať rokov. V roku 2012 spoločne nakrúcali televízny film Šťastný smolař. Ako Zábranská pred časom uviedla pre televíziu Markíza, prvé stretnutie bolo pracovné, keď sa stretli znovu, z pracovného sa stalo čosi viac.

Dvořák, ktorého diváci budú môcť vidieť čoskoro v novom filme Indián, bol v minulosti ženatý s herečkou Barborou Munzarovou a spolu majú dospelú dcéru Aničku.

Video

VIDEO: Zábranská: Áno, zobrala som osud do vlastných rúk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Jiří Dvořák #Martina Zábranská

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...