Bozkom pod... Pozrite sa, na akom úžasnom mieste a s kým oslávil Marek Majeský 50-ku

Bratislavský rodák Marek Majeský patrí k našim najobsadzovanejším a najcharizmatickejším hercom. 23. augusta oslavuje 50 rokov.

23.08.2022 10:00
Marek Majesky civilna Foto:
Marek Majeský.
debata

Už o pár dní sa v jednej z hlavných mužských rolí vráti k divákom seriálu Nemocnica, v ktorej od prvej série stvárňuje doktora Hauptmanna. Svoju rolu tak rozohrá už v piatej sérii, dej sa bude točiť aj okolo vzťahu s Vilmou (Petra Vajdová).

Marek Majeský

Pozrite si fotografie televíznych, filmových, divadelných aj seriálových postáv Mareka Majeského.

Fotogaléria
Marek Majeský s Annou Javorkovou v televíznom...
Blúznenie srdca a rozumu, réžia stanislav...
+18Ako študent VŠMU účinkoval v televíznom filme...

Ale nielen seriáloví diváci si čerstvého 50-nika vychutnávajú na obrazovke, začiatkom roka sa predviedol v úlohe v komédii Šťastný nový rok 2: Dobro došli, v ktorom sa ku svojej úlohe vrátil po dvoch rokoch – pred kamerami stváril postavu exmanžela jednej zo štyroch hlavných ženských postáv – Marcely (Antónia Lišková). Rozhovor s hercom o jeho postave si pozrite vo videu pre TV Pravda.

Video

Na hereckom konte má aj snímky ako Amnestie či Kandidát. Aktuálny rozhovor s hercom si prečítajte tu.

Majeský je aktívny aj na Instagrame, kde zverejňuje aj zábery z jeho súkromného života. A práve na Instagrame fanúšikom prezradil, kde oslávil svoje jubileum – spolu s manželkou Jankou bozkom pod newyorskými mrakodrapmi. "Vďaka Ti láska za úžasné prekvapenie. Netušil som do poslednej chvíle, kam ma unášaš. Vám priatelia cheers!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAREK MAJESKÝ (@majeskymarek)

Marek Majeský sa narodil 23. augusta 1972 v Bratislave, po gymnáziu vyštudoval herectvo na VŠMU. Ako divadelný herec začínal v Trnavskom divadle, pôsobil tiež v Divadle Andreja Bagara v Nitre, na Novej scéne v Bratislave aj v Divadle Aréna. Účinkoval v televíznych filmoch aj na filmovom plátne v úspešných snímkach Kandidát či Amnestie, Šťastný nový rok a ďalších, s režisérom Jurajom Jakubiskom nakrútil snímky lepšie je byť bohatý a zdravý… aj veľkofilm Bathory. Často hráva v televíznych seriáloch – Ordinácia v ružovej záhrade, Panelák, Rádio, Keby bolo keby, Búrlivé víno, Horná Dolná, Milenky, Červené pásky, Nemocnica.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Majeský

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...