Manželku nahradil pes a už sa šušká o rozvode! Ako to teda je s manželstvom Sylvestra Stalloneho?

Tento rok oslavujú 25. výročie svojho sobáša, no americké médiá začali špekulovať, že namiesto osláv ich možno čaká rozvod. Ako to teda vyzerá s manželstvom Sylvestra Stalloneho a Jennifer Flavinovej?

24.08.2022 09:30
Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer... Foto:
Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin.
debata

Vyhlásenie, ktoré poslal hovorca známeho siláka do médií, však vyvracia všetky dohady. Tie, mimochodom, vznikli za pomerne bizarných okolností.

Prvé správy o tom, že v rodine Stalloneovcov by mohlo niečo škrípať, sa objavilo po tom, čo si 76-ročný herec nechal prekryť tetovanie svojej manželky Jennifer na pravom ramene. Podobizeň jeho vyvolenej nahradil obrázok jeho psa Butkusa.

Archívna fotogaléria: Takto šiel čas so Stallonem
Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer...
Sylvester Stallone v Cannes.
+2Sylvester Stallone v roku 1993.

K tomu sa pridal fakt, že Jennifer Flavin vraj nesleduje svojho manžela na sociálnej sieti a nedávno pridala na svoj vlastný profil obrázok s troma dcérami. Provokujúci (aspoň pre novinárov) bol však jeho popis. „Tieto dievčatá sú moja priorita. Na ničom inom nezáleží. My štyri navždy,“ znelo pri fotografii, ktorá vyvolala toľko dohadov.

LA Premiere of "The Suicide Squad" Čítajte viac Stallone v zlej nálade, žeby hádka s manželkou? Takto párik pristihli paparazzovia

Ako však má naznačiť vyjadrenie od Stalloneho hovorcu, v manželstve je všetko v poriadku a dvojica je stále spolu. „Pán Stallone miluje svoju rodinu. Stalloneovci momentálne nakrúcajú spoločne reality-šou, ktorá bude onedlho mať premiéru na kanáli Paramount+,“ odkázal médiám hovorca. Tiež vysvetlil, že tetovanie si slávny hrdina hitov Rocky a Rambo musel zmeniť po tom, čo jeho snaha o „občerstvenie“ pôvodného portrétu manželky Jennifer v tatérskom salóne nedopadla podľa očakávaní a pôvodný obrázok bol údajne neopraviteľný.

zväčšiť Sylvester Stallone na podujatí platformy... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Sylvester Stallone Sylvester Stallone na podujatí platformy Paramount +.

Ani jedno z detí manželskej dvojice, dcéry Sophia, Sistine a Scarlet sa ku zväzku svojich rodičov nevyjadrili. Manželská dvojica sa však naposledy na verejnosti (zachytená objektívmi) objavila pred niekoľkými mesiacmi – v januári tohto roka na turnaji konskom póle. Minulý rok v auguste zaujalo video, na ktorom vidieť Stalloneho s manželkou pri odchode z reštaurácie. Dvojica mala zjavne slovnú výmenu.

Video

VIDEO: August 2021 – Stallone v zlej nálade s manželkou? Čo ho rozladilo?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Sylvester Stallone #tetovanie #Jennifer Flavin

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...