Nevraživosť voči Jennifer? Affleckov brat na svadbe nebol, ozval sa cez Instagram

Potom, čo sa Casey Affleck neobjavil na svadbe svojho brata s Lopezovou, sa začali objavovať špekulácie o napätí či nevraživosti medzi ním a nevestou. Všetko je inak!

24.08.2022 13:30
LA Premiere of "The Tender Bar" Foto: ,
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v kreácii Elie Saab Haute Couture.
debata

Svadbu si vychutnali naplno a o veľkom dni zaľúbencov sme informovali aj na stránke Pravda.sk. Ako je známe, mladší brat Bena Afflecka, herec Casey Affleck, na víkendovej udalosti chýbal. Špekulácie o nezhodách medzi ním a bratom či jeho novou manželkou poprel vyhlásením na Instagrame. V ňom Casey Affleck do rodiny privítal slávnu speváčku a herečku a verejne sa o nej vyjadril ako o drahokame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Casey Affleck (@caseyaffleck)

„Na dobré veci sa oplatí čakať,“ napísal. „Skúšky aj trápenia, nové začiatky, hľadanie nových zdrojov starej lásky,“ pokračoval Affleck. „Vitaj do rodiny. Pripraviť sa na poriadne dysfunkcie! Žartujem, naozaj len žartujem.“ A napokon dodal: „Jen, si drahokam. Veľmi ťa milujeme.“ K vyjadreniu pridal starú fotografiu, na ktorej je trojica zachytená počas spoločnej prechádzky.

"Marry Me" Photo Call Čítajte viac Podoba nevesty Jennifer Lopez odhalená: Bola úchvatná a šaty... hotové umelecké dielo!

Víkendová „druhá svadba“ sledovaného páru sa uskutočnila na usadlosti s viac ako 35-hektárovým pozemkom, ktorú vlastní Affleck v lokalite Hampton Island Preserve neďaleko Savannah, nechýbalo niekoľko slávnych priateľov zaľúbencov či ich deti. Okrem Caseyho Afflecka však medzi hosťami nebola ani Jennifer Garner, prvá manželka Bena Afflecka a matka ich troch detí.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Casey Affleck

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...