Idylka v Grécku! Statham a jeho krásna Rosie si užívali leto, svadba je vraj už za rohom

Posledné mesiace sa zdržiavala viac v úzadí a vychutnávala si materstvo a rodinný život. Modelka a partnerka herca Jasona Stathama, krásna Rosie Huntington-Whiteley si však posledné dni užila aj pred objektívmi. Hoci asi trošku nechtiac.

25.08.2022 00:00
Rosie Huntington-Whiteley Foto:
Modelka Rosie Huntington-Whiteley dovolenkovala s partnerom Jasonom Stathamom a deťmi v Grécku. Paparazzom však ich prítomnosť neunikla.
debata

Rodenú Britku zachytili pred pár dňami objektívy na gréckom ostrove Schinoussa, kam odcestovala s celou rodinou. Spoločne s akčným hrdinom Stathamo a synom Jackom ich objektívy zachytili na ceste do jednej z vychytených ostrovných reštaurácií, ktorá sa na mieste nachádza.

Herec Jason Statham na zábere z filmu Zastav a...
Herec Jason Statham  v roku 2002 po zlome v...
+8Herec Jason Statham (v strede) s kolegami a...

Huntington-Whiteley, bývalá hviezda a tvár reklám na spodnú bielizeň či plavky, sa objavila na pláži v pletených šatách značky Khaite a s luxusnou kabelkou Bottega Veneta. Za ruku viedla syna a s úsmevom mašírovala smerom do plážovej reštaurácie. Za nimi kráčal spokojný Statham, ktorý si vystačil s typickou plážovou výbavou – šortkami, bielym tričkom a rybárskym klobúkom.

Herec Jason Statham dovolenkoval s partnerkou... Foto: karabatsispavlos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jason Statham Herec Jason Statham dovolenkoval s partnerkou Rosie Huntington-Whiteley a deťmi v Grécku. Paparazzom však ich prítomnosť neunikla.

Tridsaťpäťročná modelka a influencerka a jej o rovných dvadsať rokov starší partner (nedávno oslávil 55) sú už niekoľko rokov zasnúbení. Pred oltár však stále nevykročili a najmä v britských médiách často zaznieva otázka, kedy bude svadba. Vraj by mohla byť už čoskoro. V rodnej krajine.

Jason Statham Čítajte viac OBRAZOM: Akčný hrdina, drsný fešák aj sexidol - oslávenec Statham má veľa prívlastkov. A právom!

Dvojica nedávno predala svoju luxusnú nehnuteľnosť v Malibu a definitívne sa vrátili do Londýna, ktorý bude ich hlavným sídlom. Okrem toho má celebritná rodinka vraj vo výhľade aj nehnuteľnosť na anglickom vidieku – možno v Huntingtonovej rodnom kraji Devon.

Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie... Foto: SHUTTERSTOCK
statham2015S Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie Huntington-Whiteley v roku 2015 na filmovej premiére.

Lásku k nemu pred časom modelka potvrdila aj v rozhovore. „Srdcom som stále dievča z vidieka,“ uviedla pred časom v rozhovore pre Great British LIFE.„Krajina vonia tak čerstvo a stále milujem vidieť každé ráno ovce, kačky, sliepky a, samozrejme, kone. Kedykoľvek sa vrátim domov – a nikdy nie som preč veľmi dlho – tak sa mi to zdá také upokojujúce a rozkošné. Je to pre mňa domov,“ dodala. Hlasy z okolia páru naznačujú, že práve vidiecka svadba je ich snom a možno by sa už čoskoro mohla jedna konať.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #dovolenka #láska #Rosie Huntington-Whiteley #Jason Statham #mall.tv

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....