OBRAZOM: Jej starý otec má konečne vlastnú hviezdu! Pavarottiho krásna vnučka ju odhalila s mamou

Pätnásť rokov od smrti slávneho tenoristu Luciana Pavarottiho mu v Hollywoode konečne odhalili vlastnú hviezdu. Na emotívnom ceremoniáli sa zúčastnili aj zástupcovia rodiny či blízki spolupracovníci zosnulého tenoristu.

25.08.2022 08:02
Caterina Lo Sasso a Cristina Pavarotti Foto: ,
Zľava: Vnučka tenoristu Luciana Pavarottiho Caterina Lo Sasso a jeho dcéra a Caterinina mama Cristina Pavarotti spoločne odhalili hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.
debata

Taliansky rodák bol otcom štyroch dcér, ktoré ho oddane podporovali a po jeho smrti sa pravidelne zúčastňovali aj na akciách venovaných ich otcovi. Do Los Angeles priletela jedna z nich Cristina Pavarotti, ktorá pochádza z jeho prvého manželstva s Aduou Veroniovou. Ako píšu americké aj európske médiá, Cristina sa prihovorila hosťom ceremoniálu v taliančine a predniesla veľmi emotívny prejav spomínajúc na svojho slávneho otca.

Cristina Pavarotti, jedna zo štyroch dcér...
Starosta mesta Pesaro, rodiska Luciana...
+3Tenorista Luciano Pavarotti sa posmrtne dočkal...

„Je mi obrovskou cťou zastupovať môjho otca pri tejto významnej príležitosti,“ uviedla Cristina Pavarotti. „Kiežby som mohla vyjadriť, ako veľmi by som si priala, aby tu dnes bol, ale žiaľ, ani hviezdy nemajú takú moc,“ dodala stojac nad (v tom momente ešte zahalenou) hviezdou číslo 2730. Následne potom slávnostne plaketu v tvare hviezdy umiestnenú na slávnom hollywoodskom bulvári odhalili.

zväčšiť Cristina Pavarotti, jedna zo štyroch dcér... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Cristina Pavarotti Cristina Pavarotti, jedna zo štyroch dcér tenoristu Luciana Pavarottiho pózuje fotografom pre hviezde, ktoré odhalili pre jej zosnulého otca na hollywoodskom Chodníku slávy.

Pozornosť objektívov však nestrhla na seba len Pavarottiho dcéra Cristina či ďalší hostia ako producentka Cinzia Salvioli alebo operný režisér James Conlon. Do Los Angeles priletela so svojou mamou aj Caterina Lo Sasso – vnučka známeho tenoristu, ktorý počas svojej kariéry dokázal posunúť žáner opery do mainstreamu a dokonca ho priniesol do populárnej hudby.

Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...
Herečka Meryl Streep (vpravo) s dcérou Mamie...
+16Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou...

Mladá dáma bola neprehliadnuteľná – bez debaty aj pre svoj pôvab. Krásna Caterina pritom pútala pozornosť médií aj v roku 2019, keď sa na filmovom festivale v Benátkach konala premiéra dokumentu venovaná jej starému otcovi. Pozornosti sa však teší odmalička – možno tak trochu nechtiac. Keď sa totiž v roku 2002 narodila vtedy 37-ročnej Cristine Pavarottiovej, v Taliansku, ale aj v iných krajinách sa médiá zamerali na románik jej mamy s mladým kolegom z práce.

Natty Tardivel, druhá manželka herca Jeana Paula Belmonda a jej dcéra Stella Belmondo Čítajte viac Je fakt nádherná! Belmondova dcéra oslávila 19, odkaz od mamy je plný nehy a nezabúda ani na slávneho otca

Presnejšie, vtedy 37-ročná Cristina Pavarotti pracovala ako dobrovoľníčka v centre pre mladých a tínedžerov. Práve tam sa zoznámila s Gabrielom Lo Sassom, ktorý bol od nej mladší o bezmála dve desaťročia a ktorý priviedol Cristinu do požehnaného stavu. Dvojica nebola v čase príchodu dieťaťka zosobášená, čo niektoré talianske médiá v tom čase tiež kriticky komentovali.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #škandál #vnučka #Luciano Pavarotti #Cristina Pavarotti

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...