Žiadni kreténi na pľaci! Olivia Wilde vyhodila známeho herca, jej slová mu povesť nevylepšia

V Hollywoode nemá najlepšiu povesť. A najnovšie informácie mu ju asi nevylepšia. Režisérka Olivia Wilde vysvetlila, prečo zo svojho filmu Don't Worry Darling vyhodila herca Shia LaBeoufa, ktorý mal pôvodne stvárniť hlavnú mužskú rolu.

26.08.2022 00:00
Olivia Wilde Foto: ,
Olivia Wilde na archívnom zábere.
debata

Hrdina hitov ako Transformers či Nymfomanka bol pôvodne obsadený a mal sa postaviť pred kamerou ako hlavný proťajšok ženskej hrdinke v podaní Florence Pughovej. Herečka a režisérka filmu Olivia Wilde sa však po pár týždňoch rozhodla LaBeoufa preobsadiť a na jeho miesto prišiel spevák Harry Styles.

V rozhovore pre magazín Variety sa Wilde priznala, že to bolo v prvom rade jej rozhodnutie, prečo herec musel z produkcie vystúpiť. „Hovorím to ako niekto, kto je obdivovateľom jeho práce. Jeho pracovný proces neprispieval k étosu, ktorý vo svojich produkciách požadujem,“ povedala pre časopis. "Jeho prístup k práci si istým spôsobom vyžaduje bojovú energiu a ja osobne neverím, že to vedie k najlepším výkonom,“ dodala Olivia Wilde, ktorá vraj ešte v čase rozhodnutia (v roku 2020) vyhlásila, že sa rozhodla na základe politiky „žiadni kreténi na pľaci“.

zväčšiť Americký herec Shia LaBeouf na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Shia LaBeouf Americký herec Shia LaBeouf na archívnom zábere.

„Verím, že vytvorenie bezpečného a dôveryhodného prostredia je najlepším spôsobom, ako prinútiť ľudí, aby robili svoju prácu čo najlepšie. V konečnom dôsledku je mojou zodpovednosťou voči produkcii, štábu a hercom, aby som ich chránila. To bola moja práca," uviedla tiež americká herečka a režisérka. Zároveň podotkla, že jej veľmi záležalo najmä na tom, aby hlavnú ženskú hrdinku v podaní Florence Pughovej ochránila pred toxickými prejavmi, keďže v rámci filmu (a scenára) sa „ocitá v množstve veľmi zraniteľných momentov a bolo potrebné, aby sa cítila chránená“.

Ako poukazuje portál JustJared.com, len o niekoľko mesiacov po výpovedi z projektu Don't Worry Darling bol Shia obvinený zo sexuálneho, emocionálneho a psychického zneužívania bývalou partnerkou – herečkou a speváčkou FKA Twigs, ktorá na neho podala aj žalobu. Režisérku Wildeovú však práca na filme zblížila tiež s jej súčasným partnerom, ktorým sa stal práve Harry Styles.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Olivia Wilde #výpoveď #správanie #Shia LaBeouf

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...