Tak predsa to má v génoch?! Madonnina dcéra má prvý klip, takto reaguje slávna mama

Lourdes León, najstaršia dcéra popovej hviezdy Madonny, vydala svoj prvý singel. Pieseň s názvom Lock&Key vyšla v stredu a dvadsaťpäťročná speváčka ju vydala pod umeleckým menom Lolahol.

26.08.2022 08:00
Lourdes Leon Foto: ,
Modelka a speváčka Lourdes Leon na archívnom zábere.
debata

León sa doteraz venovala modelingu a tancu, ide o jej prvý hudobný počin, uviedla agentúra DPA.

Vo videoklipe v hudobnom štýle house je speváčka okrem iného na cestách v rodnom New Yorku. Mnoho scén sa odohráva na cintoríne Machpelah v Queense. V poslednej scéne je vidieť na pláži s obrovským hradom v tvare srdca. V klipe vystrieda niekoľko kostýmov, vrátane upnutého ružového alebo veľmi sporého zo strieborných flitrov.

León ešte v októbri časopisu Interview povedala, že „nemá žiadny konkrétny kariérny cieľ“. Pokiaľ ide o jej profesijnú dráhu, hovorí, že jej matka vždy radila, aby postupovala opatrne a dávala si pozor na to, čím chce byť známa.

zväčšiť Rocco Ritchie a Lourdes Leon, deti slávnej... Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia
Rocco Ritchie a Lourdes Leon Rocco Ritchie a Lourdes Leon, deti slávnej speváčky Madonny, sa zišli na prehliadke Marine Serre v rámci týždňa módy v Paríži.

„Som na teba taká hrdá, Lolo,“ napísala na Instagrame odkaz pod avízom na novú tvorbu jej slávna mama. León je dcérou Madonny a kubánskeho tanečníka a fitness trénera Carlosa Leóna. Speváčka Madonna, ktorá oslávila 16. augusta svoje 64. narodeniny, je tiež mamou syna Rocca Ritchieho a ďalších štyroch adoptívnych detí – syna Davida Bandu, dcéry Mercy Jamesovej a dvojičiek Stelle a Estere Cicconeových.

Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...
Herečka Meryl Streep (vpravo) s dcérou Mamie...
+16Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Lourdes Leon #pieseň #skladba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...