Zábery, ktoré Shakire lámu srdce: Piqué začína nový život, jeho súčasťou je 23-ročná modelka

Správy o rozchode sa objavili začiatkom júna - jeden by si povedal, že pre oboch partnerov to ešte musí byť veľmi čerstvé. Zdá sa však, že futbalista Gerard Piqué nechce strácať čas.

27.08.2022 00:00
shakira Foto:
Shakira na archívnej snímke.
debata

Známeho športovca zachytili kamery španielskej televíznej stanice Telecinco v spoločnosti novej partnerky. Reč je o 23-ročnej modelke Clare Chia, s ktorou 35-ročného futbalistu videli na koncerte speváka Daniho Martina v španielskej Puigcerde. Podľa viacerých zdrojov je vzťah dvojice pomerne intenzívny, vraj sa už začalo šuškať o spoločnom bývaní. Aká je pravda, vedia len oni sami.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clara Marti (@_clarachiamarti_)

Relatívne rýchly nový vzťah a život však údajne poriadne trápa Piquého expartnerku – speváčku Shakiru. „Má zlomené srdce,“ citoval magazín US Weekly svoj zdroj. „Je šťastná, že má pri sebe deti, ktoré jej pomáhajú prekonávať to a pohnúť sa ďalej,“ dodal zdroj z okolia.

shakira Čítajte viac Shakira na pláži v Mexiku! Samotou netrpí, úsmev na tvári jej vyčarovali... Pozrite sa

Expartneri majú spolu dvoch synov, 9-ročného Milana a 7-ročného Sashu. Momentálne sa vraj snažia dohodnúť na zverení opatery. Prvé informácie naznačovali, že aj kolumbijská rodáčka aj španielsky hráč majú v úmysle vyriešiť situáciu čo najpokojnejšie a bez hádok. Najnovšie sa však už objavujú hlasy, že spor expartnerov o deti začína byť zamotaný a obaja sa snažia presadiť svoju víziu toho, čo je pre deti najlepšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clara Marti (@_clarachiamarti_)

„Shakira chce pre svoje deti len to najlepšie a snaží sa držať ich čo najďalej od súdnych sporov alebo od negatívnych informácií, ktoré sa píšu o nej v médiách,“ píše US Weekly. Okrem sporu o deti robí Shakire zjavne vrásky aj súdna žaloba, ktorú na ňu podala španielska prokuratúra v súvislosti s údajnými daňovými únikmi. Prokurátor údajne žiada pre speváčku až osemročný trest vo väzení a tiež zaplatenie neuhradených daní a pokuty vo výške 24 miliónov eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Shakira #spor #modelka #srdce #Gerard Piqué

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...