Krásne vyznanie pre Zagorovú od Margitu zasiahlo mnoho sŕdc! Odkaz mu poslala aj Katka Žbirková

V ťažkých chvíľach mu posielajú slová podpory, so Štefanom Margitom smútia tisíce ľudí.

27.08.2022 08:35
margita Foto:
Štefan Margita prežil s Hanou Zagorovou 30 rokov.
debata

Želajú mu mnoho síl a na diaľku ho objímajú. Úprimné vyznanie, ktoré na sociálnych sieťach zverejnil v piatok poobede Štefan Margita, bolo plné krásnych slov o jeho zosnulej manželke. Ale aj smútku, o ktorý sa podelil.

Hana Zagorová (75) Čítajte viac Zomrela Hana Zagorová. Bludička z Ostravy mala 75 rokov

„Hani, láska moja jediná. Ďakujem ti za 30 krásnych zamilovaných rokov! Na dnešnú 11. hodinu už však nikdy nezabudnem. Strach, úplná beznádej, že som ťa navždy stratil, že už nie si a nebudeš. Návrat do prázdneho bytu ma ničí. Pozerám sa na tvoje veci a každý krok mi ťa tu pripomína.. Milujem ťa a navždy budem! Tvoj Štefan.“

Jeho vyznanie nezostalo bez odozvy a kolegovia nielen z hudobnej brandže posielali 66-ročnému rodákovi z Košíc krásne slová plné podpory. Medzi nimi bol aj odkaz od Katky Žbirkovej: „Štefan, objímam ťa, Katka.“ Odkaz pridala aj speváčka Petra Janů: „Štefan, prajem veľa síl, viem, ako ti je.“ Slová podpory a sústrasti po zverejnení vyznania mu poslala aj moderátorka Lucie Borhyová, Vendula Pizingerová a mnohí ďalší. Ale slová sústrasti mu posielajú aj fanúšikovia zosnulej speváčky, sú ich tisíce.

Speváčka Hana Zagorová a jej manžel Štefan Margita na záberoch k novému albumu. Čítajte viac Usmiata s milovaným manželom! Posledné foto, ktoré zverejnila Hana Zagorová

Česká speváčka zomrela v piatok 26. augusta, zdravotné problémy trápili Zagorovú už dlhší čas. V septembri 2020 prekonala ťažký covid, keď s obojstranným zápalom pľúc a vysokou horúčkou skončila v nemocnici. Trpela postcovidovým syndrómom, ktorý zhoršil i jej krvné ochorenie.

Hana Zagorová ako si ju pamätáme

Pozrite si obľúbenú speváčku na fotografiách.

Fotogaléria
Hana Zagorová si po Lucii Bílej udržala druhú...
Taliansky spevák Drupi s českou divou Hanou...
+11Štefan Margita a Hana Zagorová sú manželmi už...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Hana Zagorová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...