Princezná Viktória v nežnej levanduľovej očarila večerný Štokholm! Ale nie manžela

Princezná Viktória (45) strávila príjemný letný večer na koncerte v Štokholme.

30.08.2022 00:00
716597599 Foto:
Korunná princezná Viktória počas večerného podujatia v Štokholme.
debata (1)

Princezné a členky kráľovských rodín sú sledovanými osobnosťami nielen v Británii. Leto sa v hlavnom meste Švédska ani zďaleka nekončí a nesie sa aj v hudobnom duchu. Princezná Viktória (45) nedávno strávila príjemný letný večer v Štokholme na jubilejnom 20. ročníku festivalu Baltic Sea Festival. Slávnostný koncert v štokholmskej Berwaldhalle ponúkol javisko prírode, kultúre a histórii Baltského mora a krajinám, ktoré s ním hraničia.

Viktória Čítajte viac Rozvod švédskej princeznej Viktórie na spadnutie? Na šumy okolo krízy v manželstve už reaguje palác

V dobrej nálade a so žiarivým úsmevom na perách si zapózovala na červenom koberci. V levanduľových šatách s naberanými rukávmi od dánskej návrhárky Rotate Birger Christensen sa pred objektívmi niekoľkokrát zastavila, pôsobila uvoľnene a spokojne. Jemná fialová švédskej princeznej naozaj pristala, k šatám zladila aj farbu lodičiek.

Počas večera si však musela korunná princezná vystačiť sama – jej manžel, princ Daniel (48), sa po jej boku neukázal a jej pôvab počas večera tak neocenil. Pritom v júli sa obaja aj s dcérou Estelle zúčastnili na koncerte pod holým nebom v Borgholme s Victoriou.

Začiatkom roka švédske médiá špekulovali o kríze v manželstve korunnej princeznej, dokonca skloňovali slovo rozvod. Na množiace sa správy o kríze vtedy dokonca zareagoval aj palác v oficiálnom vyhlásení a špekulácie poprel.

Pozrite si video: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Viktória

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...