Gottová, Havlová, Borhyová a ďalší na súkromnej omši za Zagorovú. Vondráčková sa ospravedlnila

Na súkromnej zádušnej omši za zosnulú Hanu Zagorovú, ktorá zomrela 26. augusta, sa zúčastnila rodina a priatelia speváčky.

31.08.2022 08:22
717654737 Foto:
Dagmar Havlová a Ivana Gottová na zádušnej omši za Hanu Zagorovú.
debata

Jej manžela, Štefana Margitu, podporilo v Kostole sv. Tomáša na pražskej Malej Strane mnoho kolegov z umeleckej brandže. Medzi smútiacimi hosťami sa objavili speváčky Lucie Bílá, Jitka Zelenková, muzikant Michal David s manželkou, niekdajšia prvá dáma a herečka Dagmar Havlová, herečka Jiřina Bohdalová, moderátorka Lucie Borhyová, vdova po Karlovi Gottovi, Ivana, moderátori Aleš Háma a Libor Bouček a mnohí ďalší.

Lucie Borhyová objíma Štefana Margitu na...
Michal David s manželkou na zádušnej omši za...
+5Vendula Pizingerová na zádušnej omši za Hanu...

Ako píše idnes.cz, Helena Vondráčková sa v oficiálnom vyjadrení, ktoré poslal je manažment médiám vyjadrila k svojej neúčasti na zádušnej omši. „U pani Heleny sa objavili srdcové problémy, kvôli ktorým je pod dohľadom lekárov pražského IKEM. Dnes, keď sa konala zádušná omša za pani Hanu Zagorovou, bola na ďalšom vyšetrení,“ informoval manažment Heleny Vondráčkovej v utorok popoludní. K svojmu zdravotnému stavu sa vyjadrila aj sama Helena Vondráčková v spomínanom vyhlásení. "Urobím maximum pre to, aby som bola v poriadku. Zo zádušnej omše som sa preto Štefanovi Margitovi zo zdravotných dôvodov ospravedlnila.“

Hana Zagorová ako si ju pamätáme

Pozrite si obľúbenú speváčku na fotografiách.

Fotogaléria
Hana Zagorová si po Lucii Bílej udržala druhú...
Taliansky spevák Drupi s českou divou Hanou...
+11Štefan Margita a Hana Zagorová sú manželmi už...

V stredu, 31. augusta, sa uskutoční verejná rozlúčka so zosnulou Hanou Zagorovou, bude sa konať v pražskom Divadle Kalich. "Pre tých, ktorí mali a majú Hanku radi a chcú sa s ňou prísť rozlúčiť osobne, budú mať príležitosť v stredu 31. 8. 2022 v Divadle Kalich od 11:00 do 17:00 hodín. Hanka sa rada do Kalicha vracala a bude tu onedlho uvedený muzikál z jej piesní Biograf láska,“ napísal manžel českej hviezdy, operný spevák Štefan Margita na sociálnej sieti počas víkendu.

Hana Zagorová (75) Čítajte viac Zomrela Hana Zagorová. Bludička z Ostravy mala 75 rokov

Česká speváčka zomrela v piatok 26. augusta, zdravotné problémy trápili Zagorovú už dlhší čas. V septembri 2020 prekonala ťažký covid, keď s obojstranným zápalom pľúc a vysokou horúčkou skončila v nemocnici. Trpela postcovidovým syndrómom, ktorý zhoršil i jej krvné ochorenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hana Zagorová

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....