Vondráčková špecifikovala problémy, pre ktoré neprišla na omšu za Zagorovú. Vo štvrtok priletí na Slovensko

75-ročnú Helenu Vondráčkovú už istý čas trápia zdravotné problémy, slovenských fanúšikov ale nesklame.

01.09.2022 09:38
vondrackova Foto: ,
Helena Vondráčková.
debata (1)

Ako sme už informovali na stránke Pravda.sk, 75-ročná česká hviezda Helena Vondráčková sa nezúčastnila zádušnej omše za zosnulú Hanu Zagorovú zo zdravotných dôvodov. Jej manažment poskytol v utorok vysvetlenie. „U pani Heleny sa objavili srdcové problémy, kvôli ktorým je pod dohľadom lekárov pražského IKEM. Dnes, keď sa konala zádušná omša za pani Hanu Zagorovú, bola na ďalšom vyšetrení,“ znelo v správe, ktorú zverejnil aj server idnes.cz.

Lucie Borhyová objíma Štefana Margitu na...
Michal David s manželkou na zádušnej omši za...
+5Vendula Pizingerová na zádušnej omši za Hanu...

1. septembra má česká hviezda vystúpiť o 20. hodine na Slovensku, v Bojniciach. Koncert zrušený nie je, po ňom si však česká speváčka dopraje dovolenku. „Pani Helene Vondráčkovej lekári už pred niekoľkými dňami diagnostikovali zápal osrdcovníka (perikarditída, pozn), je stále pod ich dohľadom, ale koncertovať teraz môže. Na Slovensko sa vo štvrtok dopoludnia presunie letecky,“ píše sa vo vyhlásení.

Vondráčková si na zosnulú kolegyňu Hanu Zagorovú po jej úmrtí zaspomínala aj na svojom Instagrame. „Veľmi smutná správa o odchode Hany Zagorovej z toho sveta, nesmierne ma zarmútila, rozosmutnela a je mi to veľmi ľúto. Bola to speváčka, ktorá sa tešila mnoho rokov veľkej popularite, mala obrovský rad obdivovateľov a fanúšikov, nielen vďaka svojim krásnym pesničkám a srdečnému a milému vystupovaniu, ale aj nádherným textom, ktoré si mnohé sama napísala. Často sme sa vídali na rovnakých pódiách a poznám ju ako usmievavú a príjemnú kolegyňu, ktorá milovala život a ľudí.“

Na súkromnej zádušnej omši za zosnulú Hanu Zagorovú, ktorá zomrela 26. augusta, sa zúčastnilo množstvo osobností kultúrneho života – speváčky Lucie Bílá, Jitka Zelenková, muzikant Michal David s manželkou, niekdajšia prvá dáma a herečka Dagmar Havlová, herečka Jiřina Bohdalová, moderátorka Lucie Borhyová, vdova po Karlovi Gottovi, Ivana, moderátori Aleš Háma a Libor Bouček a mnohí ďalší.

Hana Zagorová ako si ju pamätáme

Pozrite si obľúbenú speváčku na fotografiách.

Fotogaléria
Hana Zagorová si po Lucii Bílej udržala druhú...
Taliansky spevák Drupi s českou divou Hanou...
+11Štefan Margita a Hana Zagorová sú manželmi už...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Vondráčková

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...