Ako krehká kvetinka v nežnej čipke! Charlene, Albert aj ich dvojičky medzi obyvateľmi Monaka

Monacká rodinka pokope a v plnej paráde! Tak vyzeralo víkendové vystúpenie princa Alberta, jeho manželky Charlene a ich dvojičiek Gabrielly a Jacquesa počas tradičného pikniku v Monaku.

05.09.2022 00:00
719266288 Foto:
Monacká kniežacia rodinka počas tradičného monackého pikniku.
debata

44-ročná kňažná zapôsobila na asi tisíc obyvateľov kniežatstva v parku princeznej Antoinetty, kde sa podujatie konalo, v bielom čipkovanom modeli predĺženého topu, ku ktorému doladila biele široké nohavice. Vzhľad krehkej blondínky pôsobil nežne a vznešene zároveň, korešpondoval s letnou atmosférou podujatia.

zväčšiť Princezná Charlene  a jej dcéra Gabriella počas... Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia
719266315 Princezná Charlene a jej dcéra Gabriella počas tradičného monackého pikniku.

Rozkošne zladené boli aj dvojičky kniežacieho páru, malá princezná mala na sebe kvetované šaty v modrej farbe, jej brat bol oblečený v košeli s rovnakou potlačou. Na modrý odtieň stavil aj 64-ročný princ Albert, ktorý na letné podujatie dorazil v modrom saku a béžových nohaviciach.

charlene Čítajte viac Charlene čakala na svadbu s princom Albertom vyše 10 rokov! Urobila ju šťastnou?

Na platinový blond odtieň kňažnej Charlene sme si už zvykli, krátky účes pôsobil veľmi šik, navyše dvojnásobná mama svoj vzhľad doladila aj jemným líčením, ktoré podčiarkovali „dymové oči“.

Princ Albert v roku 2011 oženil s bývalou reprezentantkou Juhoafrickej republiky v plávaní, Charlene Wittstockovou, čím sa z nej stala Charlene Grimaldi s titulom monacká princezná. Manželia sa stihli stať šťastnými rodičmi dvojičiek. V decembri 2014 Charlene porodila chlapčeka a dievčatko. Dievča dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

Pozrite si medailónik kňažnej Charlene.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Kňažná Charlene v roku 2022.
Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
+6Monacké knieža Albert a jeho manželka -...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...