Kate musela prekonať svoj paralyzujúci strach! Camilla prezradila, čo Williamovu manželku tak veľmi desilo

Vojvodkyňa Kate (40) je miláčikom Britov, vždy, keď sa objaví na verejnosti, pôsobí uvoľnene a bezprostredne.

05.09.2022 00:00
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate.
debata (1)

Sebavedomo kráča po červených kobercoch, jej prejavy na verejnosti, napríklad, keď rozpráva o duševnom zdraví, sú bezchybné. Predsa len, ako uvádza expertka na kráľovskú rodinu Camilla Tominey pre „Daily Mirror“, kým sa Kate dopracovala k takémuto sebavedomiu, ktoré z nej na verejnosti vyžaruje, prešla dlhou cestou. V minulosti, ako uvádza spomínaná expertka, trpela priam paralizujúcim strachom, keď mala verejne prehovoriť či stať sa stredobodom záujmu.

kate Čítajte viac Kate už zdobil šperk za vyše 60 miliónov libier, obzrite si ho! Alžbeta II. aj takto odmenila svoju obľúbenkyňu

Keď to medzi ňou a princom Williamom začalo byť vážne, Kate musela začať čeliť svojmu ochromujúcemu strachu z vystupovania na verejnosti. 40-ročná trojnásobná mama nikdy netúžila po takej pozornosti, bola pre ňu nesmierne stresujúca. To potvrdila aj vojvodkyňa Camilla v podcaste z roku 2017 s názvom „Images of Diana“.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
+7Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú na...

Veľkou skúškou bol pre Kate jej svadobný deň v roku 2011, ktorý bol pre ňu vzrušujúcim a zároveň psychicky náročným „predstavením“, keď pritiahla pozornosť doslova celého sveta.

Ďalším míľnikom bol rok 2012 a otvorenie detského hospicu, kedy mala Kate svoj prvý verejný prejav. O udalosti v predstihu informovali viaceré médiá a jej vystúpenie vysielala naživo aj britská spravodajská stanica BBC. Predtým mala Kate len jediné verejné vystúpenie, keď krátko prehovorila po ohlásení zásnub s princom Williamom.

298635475 Čítajte viac Čarovné dovolenkové miesto Williama a Kate! Zábery z ich ostrovčeka snov si pozrite

Tlak v tomto smere bol na Kate obrovský, vojvodkyňa sa na toto vystúpenie pripravovala celé týždne a podľa britských novín „Daily Telegraph“ si najala aj hlasového kouča. Vtedy len 30-ročná Kate však túto veľkú úlohu zvládla na jednotku. Napriek tomu, podľa Guardianu, hosťom otvorene a úprimne prezradila: „Považujem prejavy za nervy drásajúce.“

Ako roky plynuli, Kate bola čoraz sebavedomejšia, ale proti svojej prirodzenosti musela vnútorne neustále bojovať. Slová vojvodkyne Camilly počas podcastu BBC v roku 2017 to potvrdili: „Myslím si, že pre Kate je to vnútorne veľmi ťažké, pretože si myslím, že je od prírody dosť hanblivá,“ opísala vtedy.

Kate sa v tomto smere neustále zlepšuje a naberá na svoje plecia stále dôležitejšie úlohy v rámci kráľovskej rodiny, ktoré si vyžadujú čoraz viac vystúpení aj prejavov na verejnosti. Manželka princa Charlesa v tomto smere povedala, že Kate odvážne prekonáva svoje obavy, aby dokázala, že ženy v kráľovskej rodine sú moderné – je ich nielen vidieť, ale aj počuť.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...