VIDEO: Benátsku premiéru poškvrnila vojna hviezd! Jeden mal druhého opľuť, herečka vraj neznáša režisérku

Stáli bok po boku a usmievali sa do objektívov na červenom koberci, no napriek tomu sa nevyhli dohadom a klebetám o naštrbených vzťahoch vo filmovej produkcii. Reč je o novinke Neboj sa, zlatko.

06.09.2022 10:59
Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler,... Foto: ,
Zľava: Herci Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler, režisérka Olivia Wilde a herci Chris Pine, Florence Pugh a Nick Kroll spoločne na premiére filmu Don't Worry Darling.
debata

Pondelňajšia veľkolepá premiéra nového filmu režisérky a herečky Olivie Wildeovej sa nezaobišla bez viacerých živo diskutovaných momentov. Jedným z nich mali byť aj zábery z tlačovej konferencie, na ktorej herec Chris Pine neprítomne reaguje na slová svojho filmového kolegu – inak speváka Harryho Stylesa.

Florence Pugh Čítajte viac Neboj sa, zlatko! Tento priehľadný model už šokovať nebude... krásna Florence Pugh v ňom však uchvátila Benátky!

Twitter zaplnili humorné komentáre o tom, ako skutočný herec reaguje na „bláboly“ svojho hudobného kolegu. O pár hodín neskôr sa potom na sociálnej sieti objavilo video, kde je zachytený Styles prichádzajúc do kinosály, aby sa usadil vedľa svojho hereckého partnera Pinea. Záber naznačuje, že si možno odpľul priamo na neho, čomu ešte nahráva šokovaný výraz v tvári hrdinu hitov Star Trek alebo Wonder Woman.

Herečka Gemma Chan v kreácii Louis Vuitton.
Herečka Florence Pugh pózuje fotografom na...
+17Sprava: Herečky Florence Pugh, Gemma Chan a...

Hoci ďalšie videá prinášajú inú verziu udalostí a podľa nich sa zdá, že k žiadnemu opľúvaniu nedošlo, nezastavilo to reči o nezdravých a nepriateľských vzťahoch na filmovom pľaci a ani v rámci promo-aktivít filmu. Postarala sa o to aj predstaviteľka hlavnej úlohy – herečka Florence Pugh. Tá ešte v pondelok dorazila na tlačovú konferenciu s 15-minútovým meškaním, čo bolo ospravedlnené jej meškajúcim lietadlom.

Zároveň je však potvrdené, že filmový festival v Benátkach je jedinou verejnou akciou a premiérou, na ktorej sa Pugh zúčastní, aby film podporila. Dôvodom má byť, že momentálne nakrúca snímku Duna 2 v Budapešti a viažu ju pracovné povinnosti, pre ktoré nemôže podporiť snímku Neboj sa, zlatko aj na ďalších premiérach. Iné zdroje však hovoria, že Florence má veľmi zložitý vzťah s režisérkou a herečkou Wildeovou. Dôvodom mal byť aj fakt, že Wilde ešte v čase nakrúcania filmu začínala svoj vzťah so spomenutým Harrym Stylesom, čo údajne nerobilo medzi hercami dobrú krv.

zväčšiť Herečka Florence Pugh pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Florence Pugh Herečka Florence Pugh pózuje fotografom na premiére filmu Don't Worry Darling.

Kým Olivia Wilde posledné mesiace viackrát komentovala talent a výnimočný výkon Pughovej v novom filme, samotná britská herečka, známa z hororu Slnovrat či hitu Čierna vdova, filmovú novinku takmer nespomína a na sociálnej sieti o nej informovala len veľmi sporadicky.

Olivia Wilde Čítajte viac Žiadni kreténi na pľaci! Olivia Wilde vyhodila známeho herca, jej slová mu povesť nevylepšia

Snímku Neboj sa, zlatko sprevádza aj kontroverzia okolo výpovede herca Shia LaBeoufa, ktorého nahradil neskôr Styles. Zatiaľ čo režisérka filmu tvrdí, že LaBeouf bol toxický a snažila sa chrániť zvyšok osadenstva, objavili sa aj verzie, že herca vymenila len preto, aby mohla pracovať s Harrym Stylesom a že práve príchod bývalého lídra formácie One Direction vzťahy medzi štábom zhoršil.

Chcete vidieť ďalšie fotogalérie z filmového festivalu? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #Twitter #Benátky #Olivia Wilde #škandál #Harry Styles #Chris Pine #Medzinárodný filmový festival v Benátkach #Florence Pugh #Neboj sa zlatko

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....