Čo do pekla... Amal Clooney reagovala na problémový bozk svojho manžela a Julie Robertsovej

Julia Roberts a George Clooney sú hereckými kolegami dlhé desaťročia a to z nich spravilo aj dobrých priateľov.

07.09.2022 00:00
Julia Roberts a George Clooney. Foto:
Julia Roberts a George Clooney na archívnej snímke.
debata

Spolu si zahrali aj v novinke s názvom Vstupenka do raja (Ticket to Paradise). Komédia ich zobraazuje v úlohách šokovaných rodičov, ktorí sa rozhodli „zachrániť“ svoju dcéru Lily pred následkami letnej lásky. V tomto smere majú bohaté skúsenosti. Pred 19 rokmi sa po podobnom letnom vzplanutí vzali, pred 14 rokmi pochopili, že to nebol dobrý nápad a ukončili toto dobrodružstvo rozvodom.

Pred kamerami komédie museli predviesť aj spoločný bozk a ako obe hviezdy svorne tvrdia – nebolo to bez problémov. Bozkávaciu scénu točili na neuveriteľných 80 pokusov. „Áno. Povedal som svojej žene: ‚Trvalo to 80 záberov‘,“ opísal Clooney pre The New York Times. A jej reakcia: „To čo na tom bolo, do pekla?“. Roberts okamžite zareagovala: „Stačilo 79 záberov, lebo sme sa vždy rozosmiali a ten 80-ty sme sa bozkávali.“

Britain LFF The Tender Bar Reception Čítajte viac Takto chodí na dovolenku Amal Clooney! Zo súkromného lietadla vystúpila ako diva

Roberts ďalej opísala vzťah s Clooney. „Spája nás priateľstvo, ktoré ľudia vnímajú a ideme do toho ako tento rozvedený pár. Polovica Ameriky si pravdepodobne myslí, že sme rozvedení, takže to platí aj pre nás,“ vtipkovala Roberts.

Slávna dvojica má za sebou spoločné filmy ako Hra peňazí, Dannyho parťáci či Milujte svojho zabijaka. Obaja žijú v spokojných manželstvách, Roberts s kameramanom Danielom Moderom, dvojica má tri deti. Clooney s právničkou Amal, s ktorou vychovávajú dvojičky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #Amal Clooney

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...