Toto je vraj nová milenka DiCapria! Ukrajinka ohúri postavou a... jej kabelka sa predáva za desaťtisíce

Len pár dní staré správy o tom, že hollywoodskemu hercovi Leonardovi DiCapriovi skrachoval aj vzťah s modelkou a herečkou Camilou Morroneovou. Netrvalo dlho a už sú tu správy o "náhrade".

07.09.2022 00:00
Maria Beregova Foto:
Údajná nová priateľka herca Leonarda DiCapria - ukrajinská rodáčka Maria Beregova bola zachytená paparazzmi v uličkách Londýna. Nezaujala len príťažlivou figúrou, ale aj mimoriadne luxusnými doplnkami a knihou z právnického prostredia.
debata (2)

Médiá niekoľko dní špekulujú o tom, že pôvabnú tmavovlasú modelku s argentínskymi koreňmi nahradila rovnako krásna a ešte o pár rokov mladšia Maria Beregová. Dvadsaťdvaročná rodáčka z Ukrajiny, ktorá žije v Londýne, sa venuje kariére modelky. Beregova však celkom zjavne pochádza z mimoriadne bohatej rodiny. Dôkazom môže byť fakt, že navštevovala internátnu školu a získala medzinárodné vzdelanie, ale tiež jej zábery na sociálnej sieti či najnovšie aj tie paparazzovské.

Gisele Bündchen a Leonardo DiCaprio v roku 2005.
Modelka Bar Refaeli.
+11Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej...

Reportéri krásku, ktorá mala už v júli žúrovať s DiCapriom v slnečnom Saint Tropez a omotať si ho okolo prsta, zachytili pred pár dňami v londýnskych uliciach. Do očí neudrela len štíhla súmerná postava v kombinácii bielych legínsov a športovej podprsenky, ale tiež superluxusné doplnky.

dicaprio koláž Čítajte viac Koniec po 4 rokoch! Aj Camila Morrone je už v zozname krásnych ex Leonarda DiCapria

Maria mala na nohách tenisky z kolekcie Yeezy od rapera Kanye Westa, na rukách a ušiach luxusné šperky z dielne Cartier. Dych však znalcom luxusných artiklov mohla vyraziť najmä kabelka. Išlo totiž o slávny model Birkin Bag z dielne Hermés, dokonca kus z limitovanej edície Himalaya Birkin Bag z krokodílej kože.

zväčšiť Údajná nová priateľka herca Leonarda DiCapria -... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Maria Beregova Údajná nová priateľka herca Leonarda DiCapria - ukrajinská rodáčka Maria Beregova bola zachytená paparazzmi v uličkách Londýna. Nezaujala len príťažlivou figúrou, ale aj mimoriadne luxusnými doplnkami a knihou z právnického prostredia.

Jeden takýto model, navyše ozdobený diamantmi a bielym zlatom, sa len nedávno predal v aukcii za sumu 440-tisíc eur a stal sa tak najdrahšou kabelkou roka 2022 vydraženou verejne. Beregovej kabelka síce takýmto superluxusným kúskom nie je, jej cena však štartuje zvyčajne okolo sumy 35-tisíc eur.

Diamond Himalaya Birkin Bag Čítajte viac Toto je najdrahšia kabelka sveta! Zaplatili za ňu 440-tisíc eur, my máme 10 kabeliek pre každú dámu

Pozornosť verejnosti upútala aj kniha o práve, s ktorou sa údajná nová milenka Leonarda DiCapria objavila na verejnosti. Samotná Beregova tiež tvrdí, že kariéra modelky je pre ňu viac hobby ako povolanie a má veľké kariérne plány v budúcnosti.

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Chcete vidieť fotogalérie z filmového festivalu v Benátkach? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #paparazzi #Leonardo DiCaprio #Birkin Bag #Maria Beregova

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...