Šesť detí vari nestačí? Angelina Jolie vyvolala špekulácie, zachytili ju pri...

Herečka Angelina Jolie delí svoj život medzi materské a pracovné povinnosti, ale zdá sa, že do jej života možno vstúpi ďalší nový člen rodiny.

08.09.2022 00:00
Angelina Jolie a jej syn Pax Foto:
Herečka Angelina Jolie a jej syn Pax v sprievode bodyguarda navštívili obchod so vzieracími potrebami The Urban Pet v Los Angeles.
debata

Áno, hoci titulok nášho textu môže znieť záhadne, faktom je, že hollywoodsku herečku a režisérku zachytili paparazzovia pri odchode z obchodu so zvieracími potrebami. Aj preto je podľa viacerých amerických médií pravdepodobné, že do rodiny 47-ročnej hviezdy pribudne nový člen – štvornohý miláčik.

Jolie a jej syn Pax vychádzali spolu z obchodu, pričom slávna mama niesla papierovú tašku s nekonkretizovaným obsahom, ale jej adoptívny syn niesol do auta veľký matrac určený pre psa. Neskôr sa ešte vrátil pre klietku, ktorá bude slúžiť pravdepodobne na prepravu zvieraťa v automobile.

Angelina Jolie a Billy Bob Thornton.
Angelina Jolie a Billy Bob Thornton.
+3Britský rodák, herec  Jonny Lee Miller.

Jolie so svojimi šiestimi potomkami, ktorých rodičom je herec Brad Pitt, sa vraj donedávna prítomnosti domáceho miláčika vyhýbala a odolávala nátlaku svojich detí, aby si jedného zaobstarali. Faktom je, že umelkyňa sa so svojimi deťmi často sťahuje z miesta na miesto v rámci práce na nových projektoch, čo určite starostlivosť o domáce zviera sťažovalo. Napríklad aj nedávno bola Jolie so svojimi deťmi v Ríme, kde nakrúcala adaptáciu slávnej knihy Bez krvi od Alessandra Barrica.

Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet Čítajte viac Zásadné rozhodnutie Shiloh Jolie-Pitt! Jej slávny otec sa konečne dočkal

Na filme podľa informácií magazínu People pracujú aj jej dvaja adoptívni synovia – okrem Paxa tiež najstarší Maddox. Herečka vychováva aj adoptívnu dcéru Zaharu a s Pittom má troch biologických potomkov – dcéru Shiloh a dvojičky Vivienne a Knoxa.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry: Brad a Jeniffer vs. Brad a Angelina

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Chcete vidieť fotogalérie z filmového festivalu v Benátkach? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nákupy #dieťa #Angelina Jolie #paparazzi #štvornohý priateľ #Pax

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....