Krásna Hunziker je opäť sama! Láske s najsexi chirurgom Talianska rýchlo odzvonilo

Ich láska mala len krátke trvanie. Cesty moderátorky Michelle Hunzikerovej (45) a najkrajšieho chirurga Talianska, 41-ročného Giovanniho Angioliniho, sa rozišli.

07.09.2022 13:30
Michelle Hunziker Foto:
Michelle Hunziker s jemnou ofinou v roku 2019.
debata

Aspoň podľa talianskych médií, o rozchode okrem iných informoval magazín Chi. Podľa magazínu žiaden konkrétny dôvod na rozchod nemali, ich cesty sa jednoducho iba priateľsky rozdelili.

Pritom len začiatkom júna paparazzi zachytili slávnu blondínku a urasteného krásavca na jachte pri Sardínii, kde si vymieňali dotyky aj sladké bozky. Horúca aféra bola na svete! Giovanni Angiolini (41) je v Taliansku sledovanou celebritou, objavil sa v niekoľkých televíznych šou a je aktívny aj na Instagrame, kde ho sleduje takmer pol milióna ľudí. Pravdou však je, že ani Hunziker, ani Angiolini vzťah nikdy nepotvrdili, o ich láske existovali len paparazzi „dôkazy“.

699012838 Čítajte viac Najkrajší chirurg Talianska! Tvár modela, telo Adonisa! Komuže padol do oka? Michelle Hunzikerovej

V januári slávna moderátorka Michelle Hunziker (45) potvrdila krach manželstva s dedičom módneho impéria Tomasom Trussardim (38). "Bolo to desať nádherných rokov, s dvoma úžasnými dcérami. To treba zdôrazniť. Tomasa veľmi milujem a vždy ho budem milovať. Treba si však stanoviť správne priority,“ opísala vtedy v televíznej relácii Verissimo.

 Michelle Hunziker  s jemnou ofinou v roku 2019.
 Michelle Hunziker v roku 2017  a je typický účes.
+3 Michelle Hunziker v roku 2018  s vlasmi...

Michelle Hunziker má s Trussardim dcéry Celeste (6) a Sole (7). Okrem nich je mamou aj dospelej dcéry Aurory (25), ktorá sa narodila počas manželstva s talianskou popovou hviezdou Erosom Ramazzottim.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...