Hodiny čakania na Harryho a Meghan v Nemecku! Čo nasledovalo? Výbuch na sociálnych sieťach

Britský princ Harry s manželkou Meghan pricestovali v utorok do nemeckého mesta Düsseldorf.

07.09.2022 09:45
Germany Harry And Meghan Invictus Foto: ,
Britský princ Harry s manželkou Meghan pricestovali do nemeckého mesta Düsseldorf.
debata (2)

Ide o návštevu v rámci propagácie športových hier pre vojakov so zdravotným postihnutím Invictus Games, ktoré sa tam uskutočnia o rok.

Britský princ Harry s manželkou Meghan...
Britský princ Harry s manželkou Meghan...
+12Britský princ Harry s manželkou Meghan...

Prominentný manželský pár privítali v Starom meste starosta Düsseldorfu a stovky fanúšikov. Harry a Meghan sa následne v priestoroch radnice zúčastnili na recepcii.

Na sledovaný pár čakali stovky fanúšikov niekoľko hodín v horúčave. Do Düsseldorfu prišli nielen ich nemeckí obdivovatelia, ale aj fanúšikovia z Británie či z iných štátov Európy, ako informuje Daily Mail. Nadšenci dvojice si mohli robiť selfie fotografie s Harrym aj Meghan, sociálne siete v Nemecku následne zaplavili práve takéto zábery, spôsobili doslova výbuch na sociálnych sieťach! Kvôli návšteve boli v meste postavené zátarasy od letiska až do centra, aby mohol konvoj s princom a jeho manželkou plynulo prejsť po určenej trase. Aj okolo zátarasov stáli fanúšikovia, ktorí dvojicu zdravili.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle, vojvodkyňa zo Sussexu Čítajte viac Vojvodkyňa Meghan na summite lídrov? Potlesk, kritika aj zachmúrený Harry... a ona za 7 minút hovorila o sebe 54-krát!

Harry s manželkou sa v roku 2020 vzdali svojich kráľovských povinností a presťahovali sa do Spojených štátov. Invictus Games založil princ Harry a prvýkrát sa konali v roku 2014 v Londýne. Odvtedy je ich dejiskom každé dva roky vždy iné mesto.

Hry v hlavnom meste spolkovej krajiny Severné Porýnie-Vestfálsko sú prvé v Nemecku a organizujú ich spoločne nemecká armáda (Bundeswehr) a mesto Düsseldorf. Zúčastní sa viac ako 500 veteránov a vojakov z 21 krajín. Konať sa budú od 9. do 16. septembra 2023 na multifunkčnom štadióne Merkur Spiel-Arena.

Pozrite si medailón manželky princa Harryho: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
Princ Harry sa zdraví s Mondlim Gungubelem z...
+18Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....