Po fotkách údajnej novej milenky vyšla do ulíc aj DiCapriova ex: Aha, čo jej zostalo po Leovi!

Iba deň po tom, čo paparazzovia v Londýne zhotovili zábery údajnej novej partnerky Leonarda DiCapria, objavila sa v Los Angeles jeho ex - modelka a herečka Camila Morrone.

08.09.2022 00:00
Camila Morrone Foto:
Modelka a herečka Camila Morrone na návšteve trhu Farmer's Market pár dní po tom, čo boli potvrdené správy o jej rozchode s Leonardom DiCapriom.
debata

Dvadsaťpäťročná kráska, ktorá bola partnerkou hollywoodskeho herca posledné štyri roky, je momentálne „žiadanou korisťou“ pre bulvárnych fotografov. Tí ju zachytili v priestoroch trhoviska v Západnom Hollywoode, kam si Camila odskočila na menší nákup.

Maria Beregova Čítajte viac Toto je vraj nová milenka DiCapria! Ukrajinka ohúri postavou a... jej kabelka sa predáva za desaťtisíce

Samozrejme, so zábermi tmavovlásky, ktoré sa objavili na svetových portáloch len pár hodín po tom, čo svet obleteli aj fotografie ukrajinskej modelky Marie Beregovej – údajnej novej partnerky Leonarda DiCapria, prišlo aj porovnávanie. Kým 22-ročná Ukrajinka sa prezentovala v londýnskych uličkách so superluxusnými doplnkami a bezchybným mejkapom či upraveným účesom, Camila pôsobí omnoho prirodzenejšie a normálnejšie – skrátka ako pekné mladé dievča, ktoré si odskočilo na rýchly nákup.

zväčšiť Modelka a herečka Camila Morrone v spoločnosti... Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Camila Morrone Modelka a herečka Camila Morrone v spoločnosti kamarátov a dvoch psov husky, ktorých zachránili ešte spoločne s ex-partnerom DiCapriom. Zdá sa, že psy jej zostali.

Brunetke stačil len čierny tielkový top a voľné nohavice so zníženým pásom, k nim si obula pohodlné tenisky a na plece zavesila kabelku značky Chanel. Aj tá síce patrí medzi najdrahšie značky na svete, s modelom limitovanej Himalaya Birkin Bag, s ktorou sa Londýnom premávala ukrajinská modelka z dobrej rodiny, sa však nedá veľmi porovnávať

Gisele Bündchen a Leonardo DiCaprio v roku 2005.
Modelka Bar Refaeli.
+11Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej...
.

Camila Morrone svoj rozchod s držiteľom Oscara a hrdinom množstva úspešných hollywoodskych filmov nekomentovala. Fotografie, ktoré vznikli v rovnaký deň, však naznačujú jednu vec. Po rozchode zostali v Morroneovej opatere dvaja psy – husky, ktorých spoločne s Leom zachránili počas pandémie.

Modelka a herečka vzala oboch štvornohých miláčikov na prechádzku so skupinou priateľov. Je možné, že by si starostlivosť o zvieratá s Leom podelili, ale ako tvrdia zdroje z okolia, psy prirástli k srdcu najmä Camille a DiCaprio sa údajne rozhodol nechať oboch husky s bývalou partnerkou.

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #pes #Leonardo DiCaprio #Camila Morrone #Maria Beregova

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...