Sme tu s celým gangom, žartoval princ William. Spolu s Kate priviedli deti do novej školy

Vzrušujúci deň pre malých členov britskej kráľovskej rodiny! Princ George (9), princezná Charlotte (7) a princ Louis (4) si v sprievode rodičov prišli obzrieť ich novú školu.

08.09.2022 08:38
Britain Royals Foto: ,
Princ George (9), princezná Charlotte (7) a princ Louis (4) si v sprievode rodičov prišli, William a Kate, pozrieť novú školu - Lambrook School.
debata (3)

Ide o súkromné zariadenie Lambrook School v Berkshire, ktoré sa nachádza v blízkosti ich nového domova. Ako píše Daily Mail, cena ročného školného pre všetky tri deti princa Williama a jeho manželky sa pohybuje okolo sumy 50 000 libier. A hoci sa v škole začína školský rok oficiálne až vo štvrtok, 8. septembra, kráľovskej rodine bolo umožnené navštíviť ju s deťmi už v stredu.

Princ George (9), princezná Charlotte (7) a...
Princ George (9), princezná Charlotte (7) a...
+2Princ George (9), princezná Charlotte (7) a...

Deti mali oblečené školské uniformy a do školy dorazili v dobrej nálade. Médiá si zvlášť všímali najmladšieho z trojice, 4-ročného Louisa, ale aj on sa po boku súrodencov statočne „držal“, nejavil známky nervozity a usmieval sa do objektívu prítomného fotografa.

Kate (40) viedla za ruku oboch synov, zatiaľ, čo Charlotte kráčala po boku otca, princa Williama. Rodinu privítal riaditeľ školy Jonathan Perry. „Tešia sa. Majú veľa otázok,“ povedal princ William vo videu a následne žartoval s manželkou Perryho, že dorazili s „celým gangom“.

Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z Cambridge, deti Čítajte viac Pre deti to nebýva ľahké, vojvodkyňa Kate s princom Williamom však rozhodli: Toto čaká ich ratolesti!

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgea sa presťahovali z Kensingtonského paláca v západnom Londýne do sídla Adelaide Cottage, vzdialeného približne 10 minút chôdze od kráľovského Windsorského hradu. To je dôvod, prečo deti páru zmenili školu. Princ Louis s princeznou Charlotte boli doteraz žiakmi školy Thomas's Battersea a ich mladší brat navštevoval Willcocks Nursery School.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Rok 1982: Princezná Diana pózuje so svojím...
1982: Princ Charles a princezná Diana s ich...
+221991: princ William počas návštevy St. James...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....