Zlé vzťahy bokom! Princ Harry zrušil program a ponáhľal sa za babičkou. Meghan po jeho boku nechýba

Účasť na udeľovaní cien Wellchild Awards v Londýne, ktorou malo vyvrcholiť trojdňové turné princa Harryho a jeho manželky Meghan Markleovej v Európe, je zrušená. Dvojica tak urobila po tom, čo sa objavili správy o zhoršenom stave kráľovnej Alžbety II.

08.09.2022 16:08
Germany Foto: ,
Britský princ Harry s manželkou Meghan na zábere pri návšteve Düsseldorfu.
debata

Ako informujú britské médiá, princ Harry a jeho polovička sa pripojili k ďalším členom najbližšej rodiny a zamierili do škótskeho zámku Balmoral, kde je kráľovná momentálne pod lekárskym dohľadom. Informácie o zhoršenom zdravotnom stave britskej panovníčky zaplnili britské, ale aj svetové médiá. Komentátor televízie BBC, ktorá prerušila spravodajské bloky a venuje sa udalostiam z Balmoralu, naznačil, že britský národ by sa mal pripraviť aj na najhoršie.

Britský princ Harry s manželkou Meghan...
Britský princ Harry s manželkou Meghan...
+12Britský princ Harry s manželkou Meghan...

O tom, že situácia môže byť vážna, nasvedčuje príchod všetkých štyroch detí najslávnejšej žijúcej panovníčky – do Škótska zamieril jej najstarší syn, princ Charles s manželkou Camilou, ale tiež jeho sestra – princezná Anne a bratia, princovia Edward a Andrew. K deťom sa pridali aj vnuci. Na mieste je už momentálne aj princ William s manželkou Kate a spomenutý Harry s Meghan.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Vážne obavy o život Alžbety II., za kráľovnou prišla najbližšia rodina

Hoci pôvodne vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu nemali navštíviť kráľovnú počas ich niekoľkodňového pobytu na britských ostrovoch a európskom kontinente (absolvovali účasť na summite lídrov v Manchesteri, navštívili nemecký Düsseldorf a vo štvrtok mali absolvovať spomenutú akciu v Londýne), situácia sa zmenila zo sekundy na sekundu.

zväčšiť Britská kráľovná Alžbeta II. a princ Harry s... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
kráľovná alžbeta harry meghan Britská kráľovná Alžbeta II. a princ Harry s manželkou Meghan na snímke z 10. júla 2018.

Samozrejme, britské médiá sa zamýšľajú aj nad tým, aké bude stretnutie „odídeného“ princa a jeho manželky so zvyškom rodiny, keďže vzťahy medzi nimi sú zjavne napäté. Ďalší olej do ohňa len nedávno pridalo interview s Meghan Markleovou v magazíne The Cut, kde sa znovu venovala tomu, ako nespravodlivo s ňou a jej manželom kráľovská rodina zaobchádzala.

Germany Harry And Meghan Invictus Čítajte viac Hodiny čakania na Harryho a Meghan v Nemecku! Čo nasledovalo? Výbuch na sociálnych sieťach

Správy o zhoršení zdravotného stavu britskej panovníčky dostala už aj nová britská premiérka Liz Trussová, ktorej doručilo správu priamo počas zasadania parlamentu. Mnohí Briti sa začali zhromažďovať neďaleko usadlosti Balmoral, ale dokonca aj pred bránami Buckinghamského paláca a modlia sa vraj za zdravie 96-ročnej panovníčky.

VIDEO: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #zdravie #úmrtie #Kráľovná #kráľovná Alžbeta II. #obavy #vojvodkyňa Meghan #Balmoral

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...