Video, ktoré vám vženie slzy do očí: Panovníčke za všetko poďakoval aj zbožňovaný miláčik Britov

Úmrtie Alžbety II. zaplavilo aj sociálne siete, pribúdajú videá a spomienky na panovníčku, ktorá Britániu sprevádzala po celé generácie.

09.09.2022 09:46
Britain Platinum Jubilee Photo Gallery Foto:
Kráľovnej za všetko poďakoval vo videu aj medvedík Paddington, jedna z najobľúbenejších postavičiek britských detí.
debata (7)

Objavujú sa videá, ktoré sú dojímavejšie než ostatné… Jedno také uverejnila stránka theroyalcourier, na Instagrame ju sleduje 230 000 fanúšikov a je venovaná práve kráľovskej rodine.

„Na tomto mieste sme všetci návštevníci, iba ním prechádzame. Naším poslaním tu je slúžiť, rásť, učiť sa a milovať. A potom sa vrátiť domov,“ zaznieva z jej úst, pričom v zostrihanom videu vidíme prierez jej životom. Pozrite si ho.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TheRoyalCourier (@theroyalcourier)

Kráľovnej za všetko poďakoval vo videu aj medvedík Paddington, jedna z najobľúbenejších postavičiek nielen britských detí, ale aj dospelých. Práve s ním si Alžbeta II. zahrala v júni v krásnom videu, ktorým fanúšikov prekvapila v úvode „Platinum Party“, obrovského koncertu, ktorý sa konal pri príležitosti 70. výročia nástupu britskej kráľovnej Alžbety II. na trón.

Krásnym záberom panovníčky Alžbety II. reagovali vo štvrtok večer na jej úmrtie princ William a vojvodkyňa Kate, ktorých na Instagrame sleduje takmer 14 miliónov ľudí. Za 13 hodín na správu a fotografiu zareagovalo vyše 1,2 milióna fanúšikov.

Britain Commonwealth Day Čítajte viac Týmto upokojujúcim záberom reagovali William a Kate na úmrtie kráľovnej Alžbety II.

Tí môžu zanechať svoj odkaz aj vo virtuálnej kondolenčnej knihe, ktorá bola zriadená na pamiatku zosnulej britskej kráľovnej Alžbety II. na oficiálnej webovej stránke britskej kráľovskej rodiny. Ľudia z celého sveta smútiaci za britskou panovníčkou môžu navštíviť webovú stránku kráľovskej rodiny www.royal.uk.

Záber z roku 1937: Britský kráľ Juraj VI s...
Záber z roku 1930: Štvorročná princezná...
+18Záber z roku 1937: britská princezná Alžbeta...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Alžbeta II.

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...