Žiaden príkaz od kráľa! Nepridáte sa k nám aj s Meghan, napísal vraj princ William bratovi

Od sobotňajšieho spoločného vystúpenia na verejnosti, keď Britov, ale aj mnoho ľudí po celom svete prekvapilo zjednotenie rozhádaných princov Williama a Harryho a ich manželiek, sa objavujú dohady, že išlo o príkaz od kráľa Karola III.

12.09.2022 06:56
princovia William (vľavo) a Harry Foto: ,
Bratia - princovia William (vľavo) a Harry bok po boku ukázali jednotu v kráľovskej rodine vo chvíľach po smrti kráľovnej Alžbety II.
debata (4)

Zdroje z paláca však tvrdia, že toto gesto zmierenia a prvý krok na to, aby sa pomery v kráľovskej rodine upokojili, neboli vlastne príkazom zhora. Mal to byť práve princ William, nový princ z Walesu, ktorý sa ozval svojmu mladšiemu bratovi. Podaním povestnej olivovej halúzky mieru, ako píše Daily Mail, mala byť Williamova otázka a ponuka, či sa nechce Harry aj s manželkou Meghan pridať k nemu a ku Kate, aby si spoločne pozreli odkazy a kytice venované ich zosnulej starej mame pri bránach Windsorského hradu.

Britain Royals Čítajte viac Obrovské gesto zmierenia! Princ William a Kate s bratom Harrym a Meghan spolu, davy boli nadšené aj dojaté

Bratia sa napokon objavili v sobotu večer, aby vykročili bok po boku, s manželkami po oboch stranách a prihovorili sa ľuďom, ktorí prišli prejaviť smútok a úctu zosnulej kráľovnej Alžbete II. Celkovo 45 minút trvali momenty, keď sa najprv prešli popri bránach a prezreli si výzdobu či odkazy od britského ľudu. Následne sa tiež rozdelili a osobne sa stretli s viacerými zástupcami verejnosti, podali si ruku či prehodili pár slov.

Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...
Záber na princa Harryho a jeho manželku Meghan,...
+16Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...

V súvislosti s blížiacim sa pohrebom kráľovnej Alžbety II. sa hovorí tiež o tom, že v kráľovskej rodine uvažujú, ako ešte viac posilniť toto gesto zmierenia a medzi bratmi a ukázať, že kráľovská rodina je zjednotená. Kým na pohrebe svojho starého otca, princa Philipa, kráčali bratia vedľa seba, no oddelení bratrancom Peterom Philipom, tentoraz by vraj mali ísť bok po boku a dostanú dôležitú úlohu v rámci rozlúčkového obradu.

zväčšiť Zľava: Kate, princezná z Walesu, jej manžel,... Foto: SITA/AP, Kirsty O'Connor
Britain Royals Zľava: Kate, princezná z Walesu, jej manžel, princ z Walesu a princ Harry s manželkou Meghan zdravia zástupcov verejnosti.

Princ Harry s manželkou Meghan už potvrdili, že zostanú vo Veľkej Británii až do konca smútočného obdobia, ktoré by malo trvať ešte sedem dní po pohrebe kráľovnej Alžbety II. – ten sa uskutoční 19. septembra.

Obe ich deti, princ Archie aj princezná Lilibet sa nachádzajú v Kalifornii s mamou Meghan Markleovej Doriou Raglandovou, no vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu vraj uvažujú nad tým, že ich nechajú previezť do Veľkej Británie. Aby neboli tak dlho oddelení. Na samotný pohreb však deti neplánujú vziať.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Čítajte viac Dráma pár hodín pred smrťou kráľovnej? Príď, ale bez Meghan, odkázal vraj Harrymu jeho otec

Zatiaľ nie je ani jasné, ktoré z troch detí princa Williama a jeho manželky Kate, princa a princeznej z Walesu bude prítomné na poslednej rozlúčke s panovníčkou, ktorá vo veku 96 rokov zomrela vo štvrtok 8. septembra. Očakáva sa však, že minimálne najstarší – princ George, ktorý je v následníckej línii na trón momentálne druhým v poradí, by na pohrebe chýbať nemal.

VIDEO: Vojvodkyňa, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #princ Harry #úmrtie #konflikt #zmierenie #vojvodkyňa Meghan

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...