Brat princeznej Kate, James Middleton, oslávil výročie svadby s krásnou Alizee! Prekvapí, akú fotografiu zverejnil

Rok sú svoji! V septembri 2021 sa brat princeznej Kate postavil vo Francúzsku pred oltár so snúbenicou Alizee Thevenetovou.

12.09.2022 13:30
debata (2)

Svoje sľuby si vymenili v dedinke Bormes-les-Mimosas, pričom svoju svadbu niekoľkokrát kvôli pandémii koronavírusu odložili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

Teraz, rok od ich veľkého dňa, si výročie pripomenul na Instagrame. Pri tejto príležitosti však nezverejnil ich svadobnú fotografiu, ale záber z roku 1947, na ktorom pózujú iní mladomanželia – kráľovná Alžbeta II. a princ Philip. Ako napísal, pri príležitosti výročia si dovolil zdieľať záber starý 74 rokov a vyjadril nádej, že sa so svojou drahou Alizee podelí v živote o čo najviac chvíľ. Zdôraznil pritom, že práve panovníčka prežila v manželstve 74 rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HELLO! Magazine (@hellomag)

James Middleton a Alizee Thevenet tvoria pár od roku 2018, kedy sa spoznali v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patril práve Jamesovi. Vďaka tomu si James s peknou finančnou expertkou dohodol rande. V máji 2019 zverejnením spoločnej fotografie na Instagrame James vzťah s peknou blondínkou potvrdil. Zasnúbili sa v októbri 2019.

Alžbeta II., princ Philip Mountbatten Čítajte viac Alžbeta II. za manželom veľmi smútila, jej slzy videl celý svet!

Ale aj rodičia Jamesa Middletona žijú už desaťročia v šťastnom manželstve, Carole a Michael Middletonovci sa postavili pred oltár v roku 1980 a z ich manželstva pochádzajú tri ratoelsti (James, Pippa, Kate). Práve v šatách svojej svokry sa pekná blondínka v septembri 2022 vydávala.

Úmrtie kráľovnej Alžbety II. dá do pohybu množstvo vecí, ktorých chod musí prebehnúť úplne bezchybne, tento plán je nazývaný Operácia "Jednorožec".
Video vzniklo v spolupráci s Mall.tv.
Apríl 1935. Alžbeta počas jazdy na koni v parku...
Február 1936. Deväťročná Alžbeta s jej psíkom v...
+9August 1942. Alžbeta a jej mladšia sestra...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #James Middleton

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....