Fešák z Transformers sa pár mesiacov pred 50-kou znovu oženil! Jeho vyvolená? Najkrajšia Američanka

Už je znovu v chomúte. Americký herec Josh Duhamel sa počas uplynulého víkendu oženil. Hoci sa tak stalo v meste v Severnej Dakote, minimálne tam mladomanželov prehliadol málokto.

13.09.2022 00:00
Josh Duhamel a jeho snúbenica Audra Mari Foto:
Herec Josh Duhamel a jeho snúbenica Audra Mari sa zosobášili v meste Fargo v Severnej Dakote. Pri príležitosti svadby sa previezli aj otvoreným automobilom po meste.
debata

Duhamel, ktorého diváci poznajú napríklad z akčnej úlohy vo filme Transformers či rodinnej melodrámy S láskou, Simon, sa ženil druhýkrát. V minulosti bola jeho zákonitou partnerkou speváčka Fergie, s ktorou majú spolu aj syna. Dvojica sa však po pár rokoch manželstva rozišla.

Jordana Brewster a podnikateľ Mason Morfit Čítajte viac Kráska z Rýchlo a zbesilo sa vydala, bola nádherná! A prekvapenie od manžela... dojímavá spomienka na mŕtveho kolegu

Americký herec bol dlhší čas sám, no potom sa po jeho boku začala objavovať moderátorka, bývalá Miss America (titul získala v roku 2016) a príležitostná modelka Audra Mari. Miesto sobáša nebola náhoda, pretože práve v meste Fargo v Severnej Dakote sa 28-ročná nevesta narodila. A práve v uliciach Farga mohli paparazzovia, ale aj bežní obyvatelia sledovať známu celebritnú dvojicu.

zväčšiť Herec Josh Duhamel a jeho snúbenica Audra Mari... Foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Josh Duhamel a jeho snúbenica Audra Mari Herec Josh Duhamel a jeho snúbenica Audra Mari sa zosobášili v meste Fargo v Severnej Dakote. Pri príležitosti svadby sa previezli aj otvoreným automobilom po meste.

Nevesta mala na sebe biele šaty s výraznou sukňou a dlhými rukávmi. Pôsobila celý čas veľmi šťastne a momenty jazdy v červenom prerobenom Cadillacu, ktorý mladomanželov odviezol ulicami Farga, si užívala so šťastným výrazom na tvári a po boku hollywoodskeho her­ca.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Audra Diane Mari (@audramari)

Ten už dávnejšie prezradil, že jeho 9-ročný syn Axl z prvého manželstva so speváčkou Fergie, je nadšený svadbou. „Bol veľmi nadšený už pri zásnubách. Veľmi si spolu sadli, čo bolo pre mňa dôležité. Prebehlo to fakt dobre,“ uviedol už dávnejšie herec, ktorého tento rok v novembri čaká ďalšia príležitosť na oslavu. Duhamel dovŕši 14. novembra okrúhlu päťdesiatku.

VIDEO: TOP 5 najdrahších svadieb

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Fargo #Josh Duhamel #Audra Mari

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...