Po Williamovi vyjadril smútok nad stratou babičky aj Harry! V jeho vetách nechýbala zmienka o Meghan

Britský princ Harry, mladší syn kráľa Karola III., vo vyhlásení ocenil zosnulú kráľovnú Alžbetu II. hlavne ako milujúcu babičku.

12.09.2022 14:00
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Foto: ,
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa objavila pred hradom vo Windsore, aby sa stretli so zástupcami verejnosti.
debata

Podľa neho bude panovníčka veľmi chýbať nielen jemu samotnému, ale celému svetu. Zároveň však Harry sľúbil, že bude ctiť nového kráľa.

Princ William Čítajte viac Stála pri mne v najkrajších aj najťažších chvíľach života! Prvé slová princa Williama o babičke - kráľovnej dojímajú svet

„Babička, toto posledné lúčenie je pre nás nesmierne smutné, navždy ale budem vďačný za všetky naše prvé stretnutia – od prvých detských spomienok, ktoré na teba mám, cez prvé stretnutie, kedy si bola v úlohe vrchnej veliteľky ozbrojených síl, až po prvé chvíle , Kedy si sa stretla s mojou drahou ženou a objala svoje milované pravnúčatá,“ napísal princ.

Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...
Záber na princa Harryho a jeho manželku Meghan,...
+16Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...

Harry, rovnako ako jeho brat, následník trónu princ William, volil v spomienke na kráľovnú veľmi osobný tón. Neobvykle emotívny bol vo svojom prvom verejnom prejave aj nový kráľ Karol III.

zväčšiť Princ Harry jeho manželka  Meghan so zástupcami... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain Royals Princ Harry jeho manželka Meghan so zástupcami verejnosti pred Windsor Castle.

William vo svojom prejave takisto hovoril o babičke, zverejnil ho počas víkendu na Instagrame. "Prišiel som o babičku. Ale aj keď smútim nad jej stratou, cítim zároveň neuveriteľnú vďačnosť… Bola po mojom boku v mojich najšťastnejších chvíľach. A stála mi po boku aj v tých najsmutnejších dňoch. Vedel som, že tento deň raz príde, ale bude chvíľu trvať, kým si uvedomím, že život bez babičky už naozaj nastal,“ uviedol princ z Walesu vo videu, ktoré sa objavilo na instagrame.

Princ Harry a jeho manželka Meghan sa pred dvoma rokmi vzdali svojej úlohy v kráľovskej rodine a so svojimi dvoma deťmi žijú v Spojených štátoch. Ich návrat do Británie po úmrtí kráľovnej britské médiá interpretujú ako nádej na nápravu pošramotených vzťahov, ktoré kvôli ich odchodu medzi členmi užšej rodiny vznikli.

Úmrtie kráľovnej Alžbety II. dá do pohybu množstvo vecí, ktorých chod musí prebehnúť úplne bezchybne, tento plán je nazývaný Operácia "Jednorožec".
Video vzniklo v spolupráci s Mall.tv.
Apríl 1935. Alžbeta počas jazdy na koni v parku...
Február 1936. Deväťročná Alžbeta s jej psíkom v...
+9August 1942. Alžbeta a jej mladšia sestra...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #úmrtie #kráľovná Alžbeta II.

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....