Žiadna Ukrajinka, ale najslávnejšia modelka súčasnosti? DiCapria prichytili s touto kráskou, bude z toho nový vzťah?

Od potvrdených správ o rozchode herca Leonarda DiCapria a modelky Camily Morroneovej sa objavujú ďalšie teórie o údajnej novej partnerke.

15.09.2022 00:00
World Premiere of "Don't Look Up" Foto: ,
Herec Leonardo DiCaprio stvárnil hlavnú mužskú rolu.
debata

Ešte pred pár dňami sa šuškalo o tom, že hollywoodsky herec a držiteľ Oscara sa mal zahľadieť do ukrajinskej krásky – modelky z dobrej rodiny Marie Beregovej, s ktorou ho očití svedkovia videli už v júli na pobreží Francúzskej riviéry. Ani jedna strana špekulácie nepotvrdila, Maria si však užila „päť minút slávy a prenasledovania“, keď z jedného dňa na druhý ju začali uličkami Londýna sledovať objektívy paparazzov.

Maria Beregova Čítajte viac Toto je vraj nová milenka DiCapria! Ukrajinka ohúri postavou a... jej kabelka sa predáva za desaťtisíce

Teraz je tu však nová „teória“ – DiCapria totiž zachytili v spoločnosti inej krásky, medzinárodne preslávenej a mimoriadne populárnej modelky Gigi Hadidovej. Americká kráska, ktorá patrí medzi najznámejšie modelky súčasnosti (spoločne so sestrou Bellou), sa s DiCapriom stretla na párty v rámci newyorského týždňa módy.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Valentino. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Valentino.

Britský denník Daily Mail má k dispozícii zábery, ktoré zachytávajú Lea a Gigi s rozhovore. Na niekoľkých záberoch je potom vidieť, ako DiCaprio dôverne kladie ruku na Hadidovej rameno. Hoci fotografie sú neostré, identita oboch aktérov je potvrdená a teda nespochybniteľná.

Camila Morrone Čítajte viac Po fotkách údajnej novej milenky vyšla do ulíc aj DiCapriova ex: Aha, čo jej zostalo po Leovi!

Na margo blondínky Hadidovej a potenciálnej možnosti vzťahu s DiCapriom sa však okamžite ozvali aj hlasy kritikov či komentátorov, ktorí vtipkujú na účet slávneho herca. Keďže Gigi Hadid je už matkou (má dieťa so spevákom Zaynom Malikom) a tiež má 27 rokov, je vraj pre herca pristará, tvrdia komentáre na internete.

Od hercovho rozchodu s modelkou a herečkou Camilou Morroneovou, ktorý prišiel po viac ako štyroch rokoch ich spoločného vzťahu, sa na internete objavili humorné „meme“. Tie si robia žarty práve z faktu, že Leonardo randí len s mladučkými modelkami a nedokáže sa usadiť. Pár humorných odkazov nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #rande #paparazzi #Leonardo DiCaprio #Gigi Hadid

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...