Pri bývalých zažila Dara Rolins viackrát rovnaký scenár. S Nedvědom sa to stať nemôže, vraví

Speváčka Dara Rolins síce hovorí, že nie je dobré porovnávať, keď príde reč na partnerské vzťahy. Jednu vec si však pri tom aktuálnom uvedomuje celkom výrazne.

18.09.2022 00:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins na archívnom zábere.
debata

V rozhovore pre TV Pravda v špeciálnej epizóde Ide o nás sa rodáčka z Bratislavy priznala, že v minulosti sa v jej súkromí viackrát opakoval rovnaký scenár. „Väčšinou sa mi stalo, že muži, s ktorými som bola, presne to, čo na mne milovali, po určitej dobe začali vlastne neznášať,“ prezradila Dara.

Rytmus a Dara Rolins prichádzajú na filmovú...
Speváčka Dara Rolins mala vzťah aj s hokejistom...
+3Speváčka Dara Rolins (v šatách Alexander...

„Stalo sa mi to niekoľkokrát. A prišlo mi to vlastne vtipné, také úsmevné – viac než že by ma to vytáčalo. Krútila som si hlavou a hovorila si, bože, už zase sa nám opakuje ten istý príbeh. Však kvôli tomu, kvôli čomu ma miluješ – mi to teraz dávaš ako výčitku,“ pokračovala Rolins, ktorá je už viac ako rok vo vzťahu s bývalým futbalovým hráčom, dnes futbalovým funkcionárom a manažérom Pavlom Nedvědom.

Kríza stredného veku či druhá puberta Čítajte viac Buď rada, že máš to, čo máš, hovoria nám často. Nie! Môžeme mať viac, odkazuje terapeutka

Pri ňom je presvedčená, že podobná situácia nenastane. „Lebo ani ja mu nevyčítam, že je v robote v sobotu, v nedeľu, do piatej, do šiestej, že je neustále v pohybe, cestuje. Že ho nemám stále za zadkom, ako on nemá za zadkom mňa. Aj keď sú momenty, kedy si voláme a túžime po sebe a je nám za sebou smutno, ale vieme s tým žiť a pracovať a je nám to prirodzené,“ vysvetlila Dara Rolins, ktorá otvorene hovorila o svojom vzťahu, partneroch, o dcére Laure, ale aj o kariére a plánoch do budúcnosti. Celý rozhovor si pozrite vo videu.

Video

VIDEO: Exkluzívny rozhovor s Darou Rolins pre Pravdu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kariéra #muž #rozhovor #rešpekt #Dara Rolins #Pavel Nedvěd #Ide o nás

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...