Aj v časoch smútenia je princezná Kate zárukou elegancie. Stretla sa s vojakmi, toto si obliekla na ich počesť!

V zozname príprav na pondelňajší pohreb kráľovnej Alžbety II. má každý člen kráľovskej rodiny dôležitú úlohu. Samozrejme, princeznú Kate nevynímajúc.

17.09.2022 10:53
Princ William a princezná Kate, princ a... Foto: ,
Princ William a princezná Kate, princ a princezná z Walesu sa stretli s príslušníkmi ozbrojených síl krajín Commowealthu.
debata (10)

Spoločne s manželom, princom Williamom sa v piatok popoludní stretla štyridsaťročná Catherine so zástupcami ozbrojených síl krajín Commonwealthu. Do vojenskej základne v Surrey prišli s princom Williamom spoločne, ale bola to práve Kate, kto sa neskôr pridal k skupinkám vojakov, aby s nimi živo konverzoval a zároveň vyjadril vďačnosť za ich službu, ktorú bude krajina potrebovať aj v najbližších dňoch.

Princezná z Walesu Kate v Armádnom tréningovom...
Princ William a princezná Kate, princ a...
+4Princezná z Walesu Kate v Armádnom tréningovom...

K vojakom z Veľkej Británie sa pridali aj príslušníci armády z Kanady, Austrálie a Nového Zélandu, aby dozerali na poriadok a chránili bezpečnosť počas pondelňajšieho pohrebu zosnulej panovníčky, ktorá umrela vo veku 96 rokov 8. septembra 2022. Ako uvádzajú odborníci na bezpečnosť, pôjde pravdepodobne o jednu z najnáročnejších akcií v histórii britskej polície a armády. Do Veľkej Británie totiž priletia lídri z celého sveta, aby sa naposledy rozlúčili s Alžbetou II., ktorá vládla 70 rokov.

zväčšiť Princezná z Walesu Kate v Armádnom tréningovom... Foto: SITA/AP, Jonathan Buckmaster
Princezná z Walesu Kate Princezná z Walesu Kate v Armádnom tréningovom centre Pirbright v Guildford sa stretli s príslušníkmi oozbrojených síl Commonwealthu, ktoré budú dozerať na priebeh pohrebu kráľovnej Alžbety II.

Princezná Kate sa pri piatkovom stretnutí nezaprela, keď aj v čase smútenia prezentovala ukážkový look s veľmi jasne zvolenou a tematickou podobou. Jej čierny kabát s výraznými gombíkmi, stojačikovým golierikom a epoletami na ramenách totiž tiež evokoval vojenskú uniformu. Mama troch detí doplnila celý outfit ešte čiernym klobúčikom a nechýbali čierne lodičky a kabelka.

princ Harry, princ William Čítajte viac Bratia William a Harry spojení smútkom za babičkou: No toto je znak, že mladší princ je 'vydedencom'

Samozrejme, išlo len o módnu variáciu, ktorou sa pravdepodobne mama troch detí rozhodla vzdať úctu vojakom, ktorí budú dozerať na bezpečnosť. V kráľovskej rodine skutočnú uniformu mohla nosiť len samotná kráľovná a tiež jej dcéra, princezná Anne. Tú mala možnosť vidieť verejnosť v uniforme aj počas stredajšieho sprievodu za rakvou, ktorú prevážali z Buckinghamského paláca do Westministerskej sály v budove parlamentu.

zväčšiť Princ Andrew (v popredí) a princ Harry kráčali... Foto: SITA/AP, Martin Meissner
Princ Andrew (v popredí) a princ Harry Princ Andrew (v popredí) a princ Harry kráčali za rakvou kráľovnej Alžbety II. bez uniformy.

Počas tohto sprievodu však zaujal aj fakt, že princ Andrew a princ Harry kráčali bez uniformy, hoci obaja dosiahli vysoké vojenské hodnosti. Mal tak byť údajne naznačený fakt, že sa rodina od nich čiastočne dištancuje – od Andrewa pre jeho obvinenia zo sexuálneho obťažovania a násilia, od Harryho pre jeho odklon od kráľovskej rodiny a život mimo kráľovskej služby v USA.

Princ William a jeho manželka Kate, princ a princezná z Walesu Čítajte viac Úsmev zbožňovanej Kate, skromnosť populárnej Sophie - oboje dojíma Britov! Stretli sa so smútiacou verejnosťou

Na piatkovej vigílii, kde sa zúčastnili všetky štyri deti kráľovnej Alžbety II., sa však princ Andrew už objavil s kompletnými hodnosťami a vo vojenských farbách. V sobotu sa podobná vigília pri rakve koná s princami Harrym a Williamom, pričom sa hovorí, že aj Harrymu bolo umožnené, aby sa obliekol do uniformy s patričnou hodnosťou kapitána, ktorú získal počas služby v Afganistane.

VIDEO: Kráľovské škandály – niektoré sú aj plné nechutností

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Ľudia v Norfolku v blízkosti Sandrigham Estate...
Kate, princezná z Walesu sa stretla s davmi...
+13Princ Edward sa stretol so zástupcami...

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #vojaci #pohreb #úmrtie #organizácia #stretnutie #princezná Kate

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...